Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mimoňské Války 8.5-10.5

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Hanz318iS »

Zdravim,jedete nekdo do Mimone na tuzing?Bych se tam rad podival ale co jsem slysel davat 600 za vstup se mi fakt davat nechce....
Petta
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Petta »

My jedem ... vetsi skupinka aut vcetne nekterych klubaku, ale to uz bys mel vedet od "segry" ... vstup je 6kil, ale za auto, takze deleno dvema to neni tak strasny ...

Kdyby nekdo chtel jet, tak nemam spolujezdce a docela by se nekdo siknul ... :wink:
BOHHy

#3 Příspěvek od BOHHy »

Petta píše:My jedem ... vetsi skupinka aut vcetne nekterych klubaku, ale to uz bys mel vedet od "segry" ... vstup je 6kil, ale za auto, takze deleno dvema to neni tak strasny ...

Kdyby nekdo chtel jet, tak nemam spolujezdce a docela by se nekdo siknul ... :wink:

A příště až to bude 900,- tak řekneš, že je to v pohodě, že se to vydělí třema ? :-) ... no to jen takové malé dloubnutí směrem k pořadatelům. Myslím, že tato politika zdražování odradí více lidí včetně mě ikdyž jsem z okolí.
Sorry za OT - je to asi na jinou diskuzi.
Petta
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Petta »

Já se Sandymu moc nedivim, ze zdrazujou, kdyz tam jezdej takovy hovada, co se nemej chovat ... bohuzel si ale taky myslim, ze na to doplacime my, kteri se chovame slusne, nedelame bordel a chceme se jen pobavit s partou lidi od tuningu a okouknout auta, drifty, sprinty apod. ... je to smutne, ze na debilitu doplaceji ti normalnejsi :-( Ale ja se chci podivat a tak si to proste zaplatim ... snad se Mimonskym valkam dalsi roky to zdrazovani vyhne :wink:
mach

#5 Příspěvek od mach »

Petta píše: je to smutne, ze na debilitu doplaceji ti normalnejsi

Na tom stojí celá společnost... :wink:
Možná se potkáme ale jedu jen na sobotu.
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hanz318iS »

Kdyz uz bych tam jel a zaplatil za celej vik tak bych tam celej vik zustal a fakt bych nejel po par hodinach dom...
Jo a prej ma bejt v sobotu naky blby pocasi,dokonce snad i prset...Nevim,nevim...
Petta
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Petta »

Hele, Hanzi, zvyklej segru a zitra razime :-)
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

ze vas to bavi, takova social akce, pojedte si tam radsi zastrilet
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hanz318iS »

Killca píše:ze vas to bavi, takova social akce, pojedte si tam radsi zastrilet

Jako rad bych ale...Muzem se domluvit primo na place a treba me premluvis :)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od angel_1 »

To ja se tedy divim, zdrazovani beru, lidi chtej rejzovat :-), ale 600 za autak se mi zda blbost :-) Kdyz pojedu sama zaplatim 600 stejne jako kdyz budu mit 4lidi?? Vsude zdrazujou, jenze je to 150-200 na osobu a ne na auto.
Myslim ze to spoustu lidi odradilo.
Organizace je na h***o, stankari maj zakaz prodavat Plzen, Malinovku atd.. Proc?? Deti se tam prohanej mezi nalestenyma karama na ctyrkole. Divim se ze nedal vecerku, kdyz uz tam dal vsude zatarasy, nechapu pohary - spousta aut si to nezaslouzila, malem jsem si urvala narazniky u vjezdu atd atd. Jako zakalilo se poradne, patek se opravdu povedl, byla sranda. Ale jsem z Mimone hodne zklamana a rozhodne Pribram, Tynec, Milovice jsou na lepsi urovni nez jsou Valky a je to skoda :(
Killca

#11 Příspěvek od Killca »

nechci, ale musim, ja sem vam to rikal :-D

jeste, kdyz jsme koukali pri pauze mezi hrama na ty "vozy", co jezdily k/od druheho vjezdu, to byly obcas dobry sroty :-D fakt uchylacka akce za uchylny prachy :-D

jinak deti jste si meli hlidat sami, mlatit a mlatit, nam tam taky vlezly, tak dostaly par barevnych darecku do zadecku :-D (skoro no, skoda)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Klakson »

to nic není, jel jsem s autem na vleku a chtěli po mně 1200 :lol: tak jsem ho nechal před branami, samo po domluvě s organizátory a do vnitř je pouze z BMW, ale je to docela nesmyslný řešení :roll:
Deathbox

#13 Příspěvek od Deathbox »

Má někdo k dispozici výsledky sprintů :?:
Deathbox

#14 Příspěvek od Deathbox »

bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od bbeavis »

Jojo organizace byla dost na hovno. Prevazna vetsina poharu byla predana az po vyhlaseni protoze skoro nikdo nevedel kdy a kde se to predavalo. A ty deti na ctyrkolkach fakt bomba. Sem videl jak to narval do nakyho auta a klidne si odjel a nikomu to nevadilo. proste super. Myslim ze dobrej byl patek kdyz se jezdily volny sprinty. Jinak treba nechapu proc tam meli LED TV kdyz celou dobu na ni byl zaber na startovaci caru u sprintu. :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Klakson »

bbeavis píše:Jojo organizace byla dost na hovno. Prevazna vetsina poharu byla predana az po vyhlaseni protoze skoro nikdo nevedel kdy a kde se to predavalo. A ty deti na ctyrkolkach fakt bomba. Sem videl jak to narval do nakyho auta a klidne si odjel a nikomu to nevadilo. proste super. Myslim ze dobrej byl patek kdyz se jezdily volny sprinty. Jinak treba nechapu proc tam meli LED TV kdyz celou dobu na ni byl zaber na startovaci caru u sprintu. :D

no s těma pohárama jsem to taky nepochopil, čekal jsem tam 2 hodiny jak idiot a pak mě ho vyhrabala jedna slečna z kartonový krabice a bylo jich tam docela dost :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lion »

A ty si tam Klaksone vyhrál co?
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Klakson »

Lion píše:A ty si tam Klaksone vyhrál co?

2. v RZ :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lion »

Klakson píše:
Lion píše:A ty si tam Klaksone vyhrál co?

2. v RZ :wink:

Pěkné, gratuluju!!! :wink: :cool2: :Pohar:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Klakson »

děkuji moc, to potěší :wink:
Odpovědět