Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mimoňské Války 8.5-10.5
Petta píše:My jedem ... vetsi skupinka aut vcetne nekterych klubaku, ale to uz bys mel vedet od "segry" ... vstup je 6kil, ale za auto, takze deleno dvema to neni tak strasny ...
Kdyby nekdo chtel jet, tak nemam spolujezdce a docela by se nekdo siknul ...
A příště až to bude 900,- tak řekneš, že je to v pohodě, že se to vydělí třema ?

Sorry za OT - je to asi na jinou diskuzi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se Sandymu moc nedivim, ze zdrazujou, kdyz tam jezdej takovy hovada, co se nemej chovat ... bohuzel si ale taky myslim, ze na to doplacime my, kteri se chovame slusne, nedelame bordel a chceme se jen pobavit s partou lidi od tuningu a okouknout auta, drifty, sprinty apod. ... je to smutne, ze na debilitu doplaceji ti normalnejsi
Ale ja se chci podivat a tak si to proste zaplatim ... snad se Mimonskym valkam dalsi roky to zdrazovani vyhne 

-
- Kontaktovat uživatele:
To ja se tedy divim, zdrazovani beru, lidi chtej rejzovat
, ale 600 za autak se mi zda blbost
Kdyz pojedu sama zaplatim 600 stejne jako kdyz budu mit 4lidi?? Vsude zdrazujou, jenze je to 150-200 na osobu a ne na auto.
Myslim ze to spoustu lidi odradilo.
Organizace je na h***o, stankari maj zakaz prodavat Plzen, Malinovku atd.. Proc?? Deti se tam prohanej mezi nalestenyma karama na ctyrkole. Divim se ze nedal vecerku, kdyz uz tam dal vsude zatarasy, nechapu pohary - spousta aut si to nezaslouzila, malem jsem si urvala narazniky u vjezdu atd atd. Jako zakalilo se poradne, patek se opravdu povedl, byla sranda. Ale jsem z Mimone hodne zklamana a rozhodne Pribram, Tynec, Milovice jsou na lepsi urovni nez jsou Valky a je to skoda

Myslim ze to spoustu lidi odradilo.
Organizace je na h***o, stankari maj zakaz prodavat Plzen, Malinovku atd.. Proc?? Deti se tam prohanej mezi nalestenyma karama na ctyrkole. Divim se ze nedal vecerku, kdyz uz tam dal vsude zatarasy, nechapu pohary - spousta aut si to nezaslouzila, malem jsem si urvala narazniky u vjezdu atd atd. Jako zakalilo se poradne, patek se opravdu povedl, byla sranda. Ale jsem z Mimone hodne zklamana a rozhodne Pribram, Tynec, Milovice jsou na lepsi urovni nez jsou Valky a je to skoda

nechci, ale musim, ja sem vam to rikal
jeste, kdyz jsme koukali pri pauze mezi hrama na ty "vozy", co jezdily k/od druheho vjezdu, to byly obcas dobry sroty
fakt uchylacka akce za uchylny prachy
jinak deti jste si meli hlidat sami, mlatit a mlatit, nam tam taky vlezly, tak dostaly par barevnych darecku do zadecku
(skoro no, skoda)

jeste, kdyz jsme koukali pri pauze mezi hrama na ty "vozy", co jezdily k/od druheho vjezdu, to byly obcas dobry sroty

jinak deti jste si meli hlidat sami, mlatit a mlatit, nam tam taky vlezly, tak dostaly par barevnych darecku do zadecku

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo organizace byla dost na hovno. Prevazna vetsina poharu byla predana az po vyhlaseni protoze skoro nikdo nevedel kdy a kde se to predavalo. A ty deti na ctyrkolkach fakt bomba. Sem videl jak to narval do nakyho auta a klidne si odjel a nikomu to nevadilo. proste super. Myslim ze dobrej byl patek kdyz se jezdily volny sprinty. Jinak treba nechapu proc tam meli LED TV kdyz celou dobu na ni byl zaber na startovaci caru u sprintu. 

-
- Kontaktovat uživatele:
bbeavis píše:Jojo organizace byla dost na hovno. Prevazna vetsina poharu byla predana az po vyhlaseni protoze skoro nikdo nevedel kdy a kde se to predavalo. A ty deti na ctyrkolkach fakt bomba. Sem videl jak to narval do nakyho auta a klidne si odjel a nikomu to nevadilo. proste super. Myslim ze dobrej byl patek kdyz se jezdily volny sprinty. Jinak treba nechapu proc tam meli LED TV kdyz celou dobu na ni byl zaber na startovaci caru u sprintu.
no s těma pohárama jsem to taky nepochopil, čekal jsem tam 2 hodiny jak idiot a pak mě ho vyhrabala jedna slečna z kartonový krabice a bylo jich tam docela dost