tak Příští měsíc,aspon se na něj budeme víc těšitLion píše:Tak chlapi bohužel nedorazím. Auto je pořád v servisu. Nedá se holt nic dělat.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
-
KamilAC
- Klubové ID: 870
Tak podle předpovědi by se nám mělo dnes počasí skvěle vydařit, doufám že to tak skutečně bude.
Stále mi účast přislibují další lidé, i někteří co vůbec nejsou na bmwklub.cz registrováni, snad se tedy vše vydaří.
Naposledy tedy připomínám, ZAČÁTEK DNES V 15:00 V JIHLAVĚ NA PARKOVIŠTI POD HOTELEM JIHLAVA, VIZ MAPKA NA STR.1
Konkrétně já už tam budu tak od půl 3, aby byl čas si s některými pokecat než dorazí ostatní a nebude tolik času. Už minule, a to nás ani nebylo tolik, jsem nestihnul ani obejít všechny auta a s každým prohodit pár slov.
Stále mi účast přislibují další lidé, i někteří co vůbec nejsou na bmwklub.cz registrováni, snad se tedy vše vydaří.
Naposledy tedy připomínám, ZAČÁTEK DNES V 15:00 V JIHLAVĚ NA PARKOVIŠTI POD HOTELEM JIHLAVA, VIZ MAPKA NA STR.1
Konkrétně já už tam budu tak od půl 3, aby byl čas si s některými pokecat než dorazí ostatní a nebude tolik času. Už minule, a to nás ani nebylo tolik, jsem nestihnul ani obejít všechny auta a s každým prohodit pár slov.
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
Jj super srazek myslim ze jsem napocital rovnou 20-ku zucastnenych.... Jsem zvedav na videjka a fotecky co kdo nafotil a natocil jak z nasi premierove spanilky tak z parkovist. Ja osobne to musim trosku usporadat a par sem hodim...
Ale ze jste tam skejsli dlouho u toho zidaku v tresti, pac ja neodjizdel mezi prvnimi a stihl dojet domu do Beranova a kdyz jsem znova projizdel Tresti smer telc tak jste tam jeste byli
Ale ze jste tam skejsli dlouho u toho zidaku v tresti, pac ja neodjizdel mezi prvnimi a stihl dojet domu do Beranova a kdyz jsem znova projizdel Tresti smer telc tak jste tam jeste byli
-
compound
- Klubové ID: 1846
- Kontaktovat uživatele:
Tehu:my jsme tam byli zhruba až do osmy hodin
Jinak sraz si myslím že se povedl moc dobře,škoda jen že kolona nejela i zpátky do Jihlavy přes ten Stonařov.Ale i tak dobré
a ty lidi za Jezdovicema jak nevěděli vubec co se děje bylo hodně dobrý
Jinak tady je odkaz na amatérské video a pár fotek:http://www.youtube.com/watch?v=kJ02CpJxuH8&feature=channel_page
Jinak sraz si myslím že se povedl moc dobře,škoda jen že kolona nejela i zpátky do Jihlavy přes ten Stonařov.Ale i tak dobré
-
KamilAC
- Klubové ID: 870
http://www.youtube.com/watch?v=kJ02CpJx ... annel_page
Jinak tedy zatím vás pánové musím pokárat, na žádný fotce sem nenašel svoje auto nějak detailně vyfocený. To mám takovej pekáč?
Jinak tedy zatím vás pánové musím pokárat, na žádný fotce sem nenašel svoje auto nějak detailně vyfocený. To mám takovej pekáč?