zdarec, hele tak E30tky maj zejtra fakt sraz... se za nima asi přijedu kouknout a říct jim aby přijeli příští měsíc na náš termín... bude tam někdo z vás?
čus kluci,na blížícím se srazu bych ty auta na tom parkovišti zaparkoval aspon nějak stejně pěkně do řady,a pak když bude hezky tak nějakou jízdu po městě.
compound píše:čus kluci,na blížícím se srazu bych ty auta na tom parkovišti zaparkoval aspon nějak stejně pěkně do řady,a pak když bude hezky tak nějakou jízdu po městě.
compound píše:čus kluci,na blížícím se srazu bych ty auta na tom parkovišti zaparkoval aspon nějak stejně pěkně do řady,a pak když bude hezky tak nějakou jízdu po městě.
Jako myslíš i podle modelových řad?
To sem na ty manéévry zvědav:) už vidím jak se tam štosujem, myslím, že hlavní bude, když nás tam bude co nejvíc... a parkovat by se to trošku stylově mohlo, to je pravda... třeba okolo parkoviště po stranách... nebo do řad
jihlava je na spanilku totalne v pr.... samej semafor a proste neprojeli by jsme v celku ani tri krizovatky Spise by to chtelo nejake jine misto ne ze by toto bylo spatne ale nema to takovy smrnc se nekde schovavat za panelakama a hlavne casove trosku driv jak v 17:00 napr ve dve nebo tak shruba
podle modelových řad by to ani být nemuselo,protože nikdy se nebude vědět stopro kdo přijede a kdo ne,tak bych to dal prostě tak aby jsme stály v jedný řadě nebo tak nějak,Tehu,s těma semaforama máš pravdu,je to na nic,je jich tu moc ale něco by se vymyslet mohlo ne?a čas srazu ta třetí není špatná
Tehu píše:... a hlavne casove trosku driv jak v 17:00 napr ve dve nebo tak shruba
Je to fakt. Ptám se tedy, kdo je pro posunutí času už na dejme tomu 15:00
Dále také, minulou sobotu4.dubna proběhl v Jihlavě minisrázek lidí z E30.cz, kterého jsem se účastnil a všechny jsem srdečně pozval, tak doufám že se opravdu k nám připojí.
KEAN píše:Můžem klidně na spanilku vyrazit z Jihlavy na Stonařov-Třešť a zase zpátky
Jo to by taky šlo. No ale dalo by se i po Jihlavě něco menšího naplánovat, dokonce i s minimem semaforů. Už mám tu cestu trošku v hlavě.
No já budu rád když auto do srazu pojede, mám komplet rozebráno.
Zdarec Kamile, copak s tím máš? žes to rozebíral? doufám že na mne nezapomeneš s tou krytkou toho oka na předku;) spoleh Jo a jsem taky pro to šupnout na třetí nebo klidně 14:00. Ale dej to už radši dopředu vědět...
KOKO píše:Zdarec Kamile, copak s tím máš? žes to rozebíral? doufám že na mne nezapomeneš s tou krytkou toho oka na předku;) spoleh Jo a jsem taky pro to šupnout na třetí nebo klidně 14:00. Ale dej to už radši dopředu vědět...
Taková menší generálka. V tuhle chvíli je z auta venku motor a dělá se na něm spousta věcí. No ale bude to stát za to. A taky dělám konečně tu novou televizi.
Lion píše:Akorát sem si uvědomil, že ted začíná sezoná tuning srazů a podobných akcí, takže se může stát, že se něco bude překrývat s regionálem..
No nevim jak ty, ale já radši pojedu na malej regionál než na velkej sraz kde bude jeden laminátovej tuzer vedle druhýho. Z jedný strany budou drnčet subwoofery a z druhý ty laminátový rádobyvýtvory. Já na uning srazy vůbec nejezdim, pouze na bmw