Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
Jak bohužel těm, co odjeli o něco dříve, bohužel uteklo, padnul návrh setkávat se pravidelně každý měsíc, a to KAŽDOU POSLEDNÍ SOBOTU V MĚSÍCI, PŘÍPADNĚ NEDĚLI. Rád bych znal Vaše názory, a ještě jednou bych vás chtěl všechny poprosit o rozšíření mezi lidi, aby se nás příště opravdu mohlo sejít víc, případně spáchat i jinou akci typu pronájem letiště.
Sraz se myslím docela vydařil, ke konci sice počasí nebylo zcela ideální, ale to se s příštím setkáním jistě vylepší. Místo bych zřejmě prozatím neměnil, tohle je šikovně zastrčené a hlavně nikdo moc neotravuje. :palec:

Ja myslim ze to bylo super a na to ze to bylo podruhe se nas seslo uz 11 aut + dva clenove co maj jeste zazimovano. Tak priste nas bude snad minimalne 13
A nevim jak vam, ale me ten cas tam narame utekl ac uz sla pak zima od podlahy
ale to se zlepsi a budem si vlete zase stezovat na neskutecne vedro
Kazdopadne jak jsem jiz vcera rikal tak s kazdym poslednim vykendem v mesici SOUHLASIM

Kazdopadne jak jsem jiz vcera rikal tak s kazdym poslednim vykendem v mesici SOUHLASIM
Tehu píše:Ja myslim ze to bylo super a na to ze to bylo podruhe se nas seslo uz 11 aut + dva clenove co maj jeste zazimovano. Tak priste nas bude snad minimalne 13A nevim jak vam, ale me ten cas tam narame utekl ac uz sla pak zima od podlahy
Ahoj, máš překrásnou E46...obravdu jsem obdivoval, doufám že můj příští vůz bude něco podobného

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, srázek byl bezva, s víkendama samozřejmě souhlasím!!! osobně mě dostala M3...ještě sem ji na vlastní oči neviděl...
Fotky se pokusím dodat snad dnes večer když se sem dostanu...
Akorát mi teda nejde furt dohlavy proč je nás tam pořád jen pár... dyk těch aut všade jezdí desítky...asi o to majitelé nemají zájem nebo nevědí o klubu. Bylo by zajímavé procházet se po celém včerejším parkovišti mezi auty bmw...tak snad někdy:)
Fotky se pokusím dodat snad dnes večer když se sem dostanu...
Akorát mi teda nejde furt dohlavy proč je nás tam pořád jen pár... dyk těch aut všade jezdí desítky...asi o to majitelé nemají zájem nebo nevědí o klubu. Bylo by zajímavé procházet se po celém včerejším parkovišti mezi auty bmw...tak snad někdy:)
DIKY moc za pochvalu, Gray is the bestKEAN píše:Tehu píše:Ja myslim ze to bylo super a na to ze to bylo podruhe se nas seslo uz 11 aut + dva clenove co maj jeste zazimovano. Tak priste nas bude snad minimalne 13A nevim jak vam, ale me ten cas tam narame utekl ac uz sla pak zima od podlahy
Ahoj, máš překrásnou E46...obravdu jsem obdivoval, doufám že můj příští vůz bude něco podobného

Tak srazík koukám vyšel,se příště taky ukážu. Takovej návrch-co to příště spáchat na letišti u Komárovic? V létě jsem tam parkrát byl (kromě tunerů tam sem tam přijedou i nějaký báwa) a chlupatý sem tam nikdy neviděl i když jim to prej patří.
Placu je tam dost na pokec i sprint.
Nebo na parkálu v jihlavě trochu pokecat a pak společne na letiště( taková malá spanilá jízda
)
Placu je tam dost na pokec i sprint.
Nebo na parkálu v jihlavě trochu pokecat a pak společne na letiště( taková malá spanilá jízda

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No to letiště Komárovice je ted si myslím už o dost víc hlídané, dokonce o tom někdy v listopadu loňského roku vyšel článek v regionálních novinách. Pokud by se to domluvilo oficiálně s Policií ČR - Jihlava, tak No Problem. Ale lajznout si to na férovku jen tak, by byl risk pod hrozbou ztráty bodů a finanční pokuty.
Jinak proti spanilé jízdě bych nic neměl, někdy klidně udělat můžem.
Jinak proti spanilé jízdě bych nic neměl, někdy klidně udělat můžem.

tak co myslite uz tento mesic ? Nebylo by rozumne ty srazy zpravidelnit od mesice DUBNA tj prvni by byl 25.4.2009 ? Byl bylo teploucko kazdej na letnich a rekl bych dalsi nespocetne vyhod
Tak jsem hazejte nejake navrhy jestli ano ci ne a ja nebo trebas KamilAC by jsme at uz zalozily novy topic nebo pozadali o presunuti tohoto do sekce Srazy BMWklubu

Tak jsem hazejte nejake navrhy jestli ano ci ne a ja nebo trebas KamilAC by jsme at uz zalozily novy topic nebo pozadali o presunuti tohoto do sekce Srazy BMWklubu