Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
KEAN

#121 Příspěvek od KEAN »

Tak si mě předběžně taky přidejte do seznamu a jdu umejt auto 8)
KamilAC

#122 Příspěvek od KamilAC »

KOKO píše:Jo a ještě bych měl jeden návrh...v případě nepřízně počasí... Co kdybychom se přesunuli do garáží Cityparku?? tam na nás pršet nebude a místo tam snad taky najdem, ikdyž nevím no...

Citipark nehrozí, odtud nás vyhnali už když jsme chtěli jen nafotit auto v garážích :roll:
KamilAC

#123 Příspěvek od KamilAC »

Jinak pánové počasí zatim docela přeje, sice jen 9 stupňů ale furt lepší než klepak kosu jako posledně. Náhradní plán a hospoda by se samozřejmě najít mohly, sotva 300m od parkoviště máme docela solidní nálevnu, a mají i točenou kofolu, pro šoféry. :cool2:
KEAN

#124 Příspěvek od KEAN »

Kolíci, znázorněte prosím vás někdo do tej mapky cestu, kudy přesně k parkovišti...díky...
Lion
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Lion »

KamilAC píše:
KOKO píše:Jo a ještě bych měl jeden návrh...v případě nepřízně počasí... Co kdybychom se přesunuli do garáží Cityparku?? tam na nás pršet nebude a místo tam snad taky najdem, ikdyž nevím no...

Citipark nehrozí, odtud nás vyhnali už když jsme chtěli jen nafotit auto v garážích :roll:

Jaký měli důvod Vás od tam tud vyhnat? Co je na tom protizákoného zaparkovat na parkovišti a pokecat?

BTW.: Ste tam museli buď prasit jakož to gumovat mezi sloupama, a nebo vám moc řvaly výfuky. :twisted:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Lion »

KEAN píše:Kolíci, znázorněte prosím vás někdo do tej mapky cestu, kudy přesně k parkovišti...díky...

Když si na tom odkaze na tu mapu dáš Fotomapu, tak je vidět přesně to parkoviště. Stačí jen odbočit na tý světelný křižovatce a je to hned naproti Tobě cca 100m od křižovatky. :wink:
KamilAC

#127 Příspěvek od KamilAC »

KEAN píše:Kolíci, znázorněte prosím vás někdo do tej mapky cestu, kudy přesně k parkovišti...díky...

Člověče já to neumím. Ale až pojedeš tak když mi cinkneš tak tě navedu :wink: Ale zkusim to, musim si nějak tu mapku stáhnout abych do ní mohl malovat :oops:
KamilAC

#128 Příspěvek od KamilAC »

Lion píše:

Když si na tom odkaze na tu mapu dáš Fotomapu, tak je vidět přesně to parkoviště. Stačí jen odbočit na tý světelný křižovatce a je to hned naproti Tobě cca 100m od křižovatky. :wink:

Člověče tam ale není světelná křižovatka. Vysvětlím to jednoduše pro ty co nejsou místní.
UPROSTŘED TÉ DLOUHÉ HLAVNÍ SILNICE JE HNED VEDLE NÍ ABSOLUTNĚ HNUSNEJ KŘIKLAVĚ ŽLUTEJ PANELÁK KTERÝ NENÍ MOŽNO PŘEHLÉDNOUT. VE SMĚRU ODSPODU ODBOČÍTE 100M PŘED PANELÁKEM VLEVO DOLŮ, VE SMĚRU SHORA ODBOČÍTE 100M ZA NÍM DOPRAVA DOLŮ. TO PARKOVIŠTĚ JE ROVNOU POD NÍM. :!: :!: :!:
KamilAC

#129 Příspěvek od KamilAC »

Lion píše:
KamilAC píše:

Jaký měli důvod Vás od tam tud vyhnat? Co je na tom protizákoného zaparkovat na parkovišti a pokecat?

BTW.: Ste tam museli buď prasit jakož to gumovat mezi sloupama, a nebo vám moc řvaly výfuky. :twisted:

Spíš je tam taková děsně aktivní ostraha. Je možný že se jim nelíbilo že tam fotíme auto, byli tam jak na koni a to jsme byli v nejodlehlejší části.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Lion »

Podle mě by to mělo být toto ne?
Obrázek
KEAN

#131 Příspěvek od KEAN »

8)
KEAN

#132 Příspěvek od KEAN »

Jinak, nepotřebujete někdo přední světla na E36 před face??
Lion
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Lion »

No jo nespíš asi jo. Mate mě tam to očíslování těch domů. Oboje byly s číslem 15. :)..Ale jak Kamil říká že to ještě na světelný neni tak to asi bude ten tvůj obrázek s mapkou.
KamilAC

#134 Příspěvek od KamilAC »

JAKOŽTO SAMOZVANÝ ORGANIZÁTOR DĚKUJI ZA OBRÁZKY, ALE JE TO ZDE :!: :!: :!:
Přílohy
bez_n_zvu_204.jpg
bez_n_zvu_204.jpg (80.59 KiB) Zobrazeno 1754 x
KamilAC

#135 Příspěvek od KamilAC »

KamilAC píše:JAKOŽTO SAMOZVANÝ ORGANIZÁTOR DĚKUJI ZA OBRÁZKY, ALE JE TO ZDE :!: :!: :!:

Jinak tedy to číslo 7 je ten křiklavě žlutý hotel, tak je to pod ním.

Pls smázněte ty své příspěvky ať nikoho nemystifikujeme.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od Lion »

Hehe, tak to je uplně jinde než sem myslel/i čoveče. To je mazec. :lol:
KamilAC

#137 Příspěvek od KamilAC »

Mapka vylepšena. :cool2:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Lion »

Tak myslím, že regionálek se vyvedl. Účast byla moc pěkná. Sice byla opět hrozná zima a člověk nevěděl kam dřív skočit a to se trochu odrazilo i na tom, že sem nepokecal se všema, ale to se za pěknýho počasí změní. Hlavně mě chlapi příště nekamenujte až se opět budu ptát na jména. :lol: Takovejch lidí na jednom místě - to je vcelku záhul si to všechno zapamatovat... :twisted: Jinak musím opravdu pochválit Vaše BMW, líbily se. Ale s těma Angle Eyes kruhy jste mě dostali. Snad všechny auta je tam měly. :D (zaostávám). Jinak nějaké fotky co jsem nafotil sem hodím zítra. :wink:
KEAN

#139 Příspěvek od KEAN »

Dobrého dne, velice chválím včerejší sraz, hlavně že jsme se sešli. Myslím ale že příště by nás tam mohlo být klidně dvakrát tolik - jen od nás sme byli tří - 50km od Jihlavy. Auta byly na place moc hezká a já doufám že brzy bude teplo a budem moc udělát srázek třeba na dva dny.

Jinak AE taky nemám, ani jsem je neplánoval, protože sám je neudělám, ale po včerejšku se po nových světlech možná podívám 8)
KamilAC

#140 Příspěvek od KamilAC »

Lion píše:Jinak nějaké fotky co jsem nafotil sem hodím zítra. :wink:

JJ fotky určitě nějaké nahoď, KOKO by taky mohl přispět. :wink:

KEAN píše: Myslím ale že příště by nás tam mohlo být klidně dvakrát tolik - jen od nás sme byli tří - 50km od Jihlavy.

Určitě by mohlo, ale chce to abychom to všichni rozšířili mezi lidi, aby přijeli. Nějaká akce třeba na dva dny by samozřejmě taky mohla být, ale teď je hlavně dobře že jsme se alespoň předběžně domluvili na něčem pravidelnějším. :cool2:
Odpovědět