prosba/appel na všechny co se tam chystají! nemáte někdo doma tapec řidičových dveří na 36ku coupé?? černý (látka i kůže) a s jedním repro? potřebuji na experiment...
Zombik píše:prosba/appel na všechny co se tam chystají! nemáte někdo doma tapec řidičových dveří na 36ku coupé?? černý (látka i kůže) a s jedním repro? potřebuji na experiment...
co třeba Kamil?
Člověče já když coupé prodal tak sem vše dal k tomu, to už nemám.
compound píše:Taky se mnou počítejte,pokud nebudu rozebírat
Compound=BMWpaja
Ty seš hamoun, v sobotu rozebírat viď? Jinak Pavliku nevim teda jestli jsi četl stanovy klubu, ale neni dovolený používat dva nicky, a ještě když si to k tomu dopíšeš. Udělej to jak já, popros speedyho a on ti změní tvůj starej nick.
Zombik píše:prosba/appel na všechny co se tam chystají! nemáte někdo doma tapec řidičových dveří na 36ku coupé?? černý (látka i kůže) a s jedním repro? potřebuji na experiment...
co třeba Kamil?
Člověče já když coupé prodal tak sem vše dal k tomu, to už nemám.
v pohodě.. já jen že jsi mě napadnul mám jeden řidičův s 2 repro a jeden popraskanej s 1 repro.. no a potřebuju nepopraskanej s 1 repro
Venku je fakt hnusně. Existuje na zítřek v případě hnusného počasí plán B?...Někam se schovat, posedět někde v teple? Myslím, že počasí u kterýho by sme byli venku u aut ještě nepřišlo.
Konrad píše:tak klidně se zůčastním taky, mám moc hezkou e30 tam nemůžu chybět su z Bystřice nad Pernštejnem
čus, prosimtě nemáš náhodou červenou 30tku v kupéčku? takovou moc hezky vymazlenou?? A nejel si dnes v Bystřici někde kolem nádraží??
jasný, mám červenou e30 a u nádraží sem dneska byl
No tak to zejtra dojeď, rád se na to kouknu, vypadalo to moc hezky... viděl sem tě náhodou, děláme tam montáž opláštění na nějaký fabrice se šroubovákama a všelijakejma kravinama... kousek od nádraží. Včera a dneska sem tě tam zahlíd. Tak doufám, že zítra;)
Jo a ještě bych měl jeden návrh...v případě nepřízně počasí... Co kdybychom se přesunuli do garáží Cityparku?? tam na nás pršet nebude a místo tam snad taky najdem, ikdyž nevím no...