jinak breto, jde tam byt bez jidla? jen ubytovani na pokoji? jak sme se bavili pres sz

kdyz to vsechno zaplatis tak si taky vsechno sezeres.. a ja dojedu jen abych si te vyfotil.....100RM píše:nebud kunda a budes zrat ! Kto tam bude na teba koukat jak nam cumis hladovy do zradla ?Killca píše:ja se zeptam jeste jarouse storme, treba pojede
jinak breto, jde tam byt bez jidla? jen ubytovani na pokoji? jak sme se bavili pres sz
mno jako, monca premysli ekonomicky, takze je pro ni levnejsi kdyz si veme sve jidlo, takze sem se zeptat musel a musim poslouchat100RM píše:nebud kunda a budes zrat ! Kto tam bude na teba koukat jak nam cumis hladovy do zradla ?Killca píše:ja se zeptam jeste jarouse storme, treba pojede
Co to tu meleš??? Je tohle možný? Prej Monča zavelela... kdo tě nezná a neví jakej jsi kecal, si bude ještě myslet, že jsem nějaká megeraKillca píše:buzny
monca zavelela, tak se musi poslouchat
kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. - jídlo se vydává přibližně tři hodiny,jak snídaně tak večeře,času je dost!!Moniii píše:Co to tu meleš??? Je tohle možný? Prej Monča zavelela... kdo tě nezná a neví jakej jsi kecal, si bude ještě myslet, že jsem nějaká megeraKillca píše:buzny
Minule jsme totiž řešili, že jsme platili za stan stejně jako za pokoj a to jídlo bylo nevim nevim...kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. Ale tak já si to jídlo vyřídim s tím senilním pánem na recepcina prasátko se ale těšim úplně nejvíc
Pry mysli ekonomicky a nazerou se v mekacibretajun píše:kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. - jídlo se vydává přibližně tři hodiny,jak snídaně tak večeře,času je dost!!Moniii píše:Co to tu meleš??? Je tohle možný? Prej Monča zavelela... kdo tě nezná a neví jakej jsi kecal, si bude ještě myslet, že jsem nějaká megeraKillca píše:buzny
Minule jsme totiž řešili, že jsme platili za stan stejně jako za pokoj a to jídlo bylo nevim nevim...kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. Ale tak já si to jídlo vyřídim s tím senilním pánem na recepcina prasátko se ale těšim úplně nejvíc
že jsme platili za stan stejně jako za pokoj - vím o tom,platili jste 1800,- a to ti nepřišlo divný,měli jste hned za mnou přijít a vyřešilo by se to !!
a jídlo taky nechutnalo,to musel byt opravdu strašnej sraz coo.
tak tohle uz je jedno, sraz jsme si uzili, tak nejaka koruna holt padnebretajun píše:že jsme platili za stan stejně jako za pokoj - vím o tom,platili jste 1800,- a to ti nepřišlo divný,měli jste hned za mnou přijít a vyřešilo by se to !!
me nahodou jidlo chutnalo, to zase ona tvrdi neco jineho, dneska jsou ty holky hrozne rozmazlenybretajun píše:a jídlo taky nechutnalo,to musel byt opravdu strašnej sraz coo.
tak cestou si das 3 cheeze za 60 a tim to pro ten vecer s jidlem konciCZAirwolf píše:Pry mysli ekonomicky a nazerou se v mekaci![]()
To me dostalo
![]()