jinak breto, jde tam byt bez jidla? jen ubytovani na pokoji? jak sme se bavili pres sz

100RM píše:Killca píše:ja se zeptam jeste jarouse storme, treba pojede
jinak breto, jde tam byt bez jidla? jen ubytovani na pokoji? jak sme se bavili pres sz
nebud kunda a budes zrat ! Kto tam bude na teba koukat jak nam cumis hladovy do zradla ?
100RM píše:Killca píše:ja se zeptam jeste jarouse storme, treba pojede
nebud kunda a budes zrat ! Kto tam bude na teba koukat jak nam cumis hladovy do zradla ?
Killca píše::-D buznymonca zavelela, tak se musi poslouchat
Moniii píše:Killca píše::-D buznymonca zavelela, tak se musi poslouchat
Co to tu meleš??? Je tohle možný? Prej Monča zavelela... kdo tě nezná a neví jakej jsi kecal, si bude ještě myslet, že jsem nějaká megera
Minule jsme totiž řešili, že jsme platili za stan stejně jako za pokoj a to jídlo bylo nevim nevim...kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. Ale tak já si to jídlo vyřídim s tím senilním pánem na recepcina prasátko se ale těšim úplně nejvíc
bretajun píše:Moniii píše:Killca píše::-D buznymonca zavelela, tak se musi poslouchat
Co to tu meleš??? Je tohle možný? Prej Monča zavelela... kdo tě nezná a neví jakej jsi kecal, si bude ještě myslet, že jsem nějaká megera
Minule jsme totiž řešili, že jsme platili za stan stejně jako za pokoj a to jídlo bylo nevim nevim...kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. Ale tak já si to jídlo vyřídim s tím senilním pánem na recepcina prasátko se ale těšim úplně nejvíc
kdo pozdě přišel, nic na něj nezbylo. - jídlo se vydává přibližně tři hodiny,jak snídaně tak večeře,času je dost!!
že jsme platili za stan stejně jako za pokoj - vím o tom,platili jste 1800,- a to ti nepřišlo divný,měli jste hned za mnou přijít a vyřešilo by se to !!
a jídlo taky nechutnalo,to musel byt opravdu strašnej sraz coo.
bretajun píše:že jsme platili za stan stejně jako za pokoj - vím o tom,platili jste 1800,- a to ti nepřišlo divný,měli jste hned za mnou přijít a vyřešilo by se to !!
bretajun píše:a jídlo taky nechutnalo,to musel byt opravdu strašnej sraz coo.
CZAirwolf píše:Pry mysli ekonomicky a nazerou se v mekaci![]()
To me dostalo
![]()