klasek píše:Taky se hlásím ,teda jestli neva že jsem od Chrudimi
A nechceš počkat na opravdový jaro? To už bych se k tobě ve Žďáře přidal a jeli by jsme směr Jihlava spolu. Takhle tu sou ještě na silnicích nehorázný díry. Pro Mko hotový minový pole. Snad to silničáři opraví.
A nechceš počkat na opravdový jaro? To už bych se k tobě ve Žďáře přidal a jeli by jsme směr Jihlava spolu. Takhle tu sou ještě na silnicích nehorázný díry. Pro Mko hotový minový pole. Snad to silničáři opraví.
No uvidím podle počasí,když bude ještě šeredně tak Mko zůstane doma a pojedu kombikem. Když budeš chtít,tak tě ve Žďáru naberu
No uvidím podle počasí,když bude ještě šeredně tak Mko zůstane doma a pojedu kombikem. Když budeš chtít,tak tě ve Žďáru naberu
Ok díky za nabídku, uvidím jak to bude příští týden vypadat a pokud bych nic neměl, tak bych se ozval a v ZR bych si přisedl.
castro píše:tak jsem ted popřemýšlel že bych se taky přijel podívat a pozdravit a napadlo mě, neni kousek letiště kámen? co si zajet trochu ohřát gumy?
no moc kousek ne asi 60km letiste tady je u Komarovic ale tam kdyz budes mit smulu budes mit problem s policii jelikoz je v jeji vlastnicvi
Samozřejmě zváni jsou uplně všichni. Co se týče toho pálení gum tak kámen je pořád ještě docela z ruky a Komárovice tam je to teď fakt docela problematický.
Lion píše:[quote="klasek"]Taky se hlásím ,teda jestli neva že jsem od Chrudimi
Ok díky za nabídku, uvidím jak to bude příští týden vypadat a pokud bych nic neměl, tak bych se ozval a v ZR bych si přisedl. [/quote]
Tak fajn,počítám s tím