Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tipoval Břétu nevim vubec kam se poděla
Jinak Anděli, co to tu meleš o zabíjení prasat, sis spletla akci ne
ale pobavila jsi mě
(A jinak akce v prašečáku už proběhla u Matala a díky bohu všichni prasáci to přežili)
A jinak sponzorům dopředu děkujeme a novým se samozřejmě nebráníme, nemusí to být nutně prachy, nepohrdneme žádnou nabídkou a každá věcička si najde svého majitele, sobota bude plná překvapení a dárečku se soutěžema, kua já už se těšim jak malej kluk, i když vim že to bude hodně práce

Jinak Anděli, co to tu meleš o zabíjení prasat, sis spletla akci ne

A jinak sponzorům dopředu děkujeme a novým se samozřejmě nebráníme, nemusí to být nutně prachy, nepohrdneme žádnou nabídkou a každá věcička si najde svého majitele, sobota bude plná překvapení a dárečku se soutěžema, kua já už se těšim jak malej kluk, i když vim že to bude hodně práce

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Leni píše:Jj, je to tak, já si pořád některý lidi nejsem schopná zapamatovat... zato mě si po minulým Mordu pamatujou asi všichni100RM píše:Musim ta sklamat. Na poznani lidi z klubu je Mord nahouby, lebo budes tak namrdany ze si budes hovno pamatovat![]()
Tak to si pis devenko ! Zlata slavice vecera !

7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Klubové ID: 1193
Jj tady ten doktor ma cirou pravdu muj prvni BMW sraz vubec v zivote byd Mord 2007 a mam takove dozivotni trauma ze si zadny dalsi rocnik za nic na svete nenecham ujit ikdybych mel utect od oltare100RM píše:Musim ta sklamat. Na poznani lidi z klubu je Mord nahouby, lebo budes tak namrdany ze si budes hovno pamatovat

baworakovej píše:Jj tady ten doktor ma cirou pravdu muj prvni BMW sraz vubec v zivote byd Mord 2007 a mam takove dozivotni trauma ze si zadny dalsi rocnik za nic na svete nenecham ujit ikdybych mel utect od oltare100RM píše:Musim ta sklamat. Na poznani lidi z klubu je Mord nahouby, lebo budes tak namrdany ze si budes hovno pamatovat![]()

-
- Klubové ID: 490
- Kontaktovat uživatele:
...GeorgosAc píše:... chlastat je na prd... radsi s tebou prd , nez pak od Oldmana Frankovku....RuDoSh píše:no tak to se jeste uvidiGeorgosAc píše:a lidi krome me a MAtala se tam ozerou... kvuli nicemu jinemu tam nejedou... BMW je jenom zaminka doma u manzelek a pritelkyn....

POSLEDNÍCH 4.MISTA !!!!!!!!!!!!
poprosil bych kdo by se jeste hlasil z klubaku aby byli trpelivi napr. jako nahradnici( tzn. hlaste se klidne dale - vite ze pro vas udelam maximum)). popripade poprosim nektere uzivatele , ktzeri si berou ssebou pritelkyne aby zvazili nutnost jejich pobytu v zajmu dalsich clenu z bmwklubu. dekuji za pochopeni
AC
poprosil bych kdo by se jeste hlasil z klubaku aby byli trpelivi napr. jako nahradnici( tzn. hlaste se klidne dale - vite ze pro vas udelam maximum)). popripade poprosim nektere uzivatele , ktzeri si berou ssebou pritelkyne aby zvazili nutnost jejich pobytu v zajmu dalsich clenu z bmwklubu. dekuji za pochopeni

AC
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Já to říkal hned, že bez babGeorgosAc píše:POSLEDNÍCH 4.MISTA !!!!!!!!!!!!
poprosil bych kdo by se jeste hlasil z klubaku aby byli trpelivi napr. jako nahradnici( tzn. hlaste se klidne dale - vite ze pro vas udelam maximum)). popripade poprosim nektere uzivatele , ktzeri si berou ssebou pritelkyne aby zvazili nutnost jejich pobytu v zajmu dalsich clenu z bmwklubu. dekuji za pochopeni![]()
AC