Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tipoval Břétu nevim vubec kam se poděla
Jinak Anděli, co to tu meleš o zabíjení prasat, sis spletla akci ne
ale pobavila jsi mě
(A jinak akce v prašečáku už proběhla u Matala a díky bohu všichni prasáci to přežili)
A jinak sponzorům dopředu děkujeme a novým se samozřejmě nebráníme, nemusí to být nutně prachy, nepohrdneme žádnou nabídkou a každá věcička si najde svého majitele, sobota bude plná překvapení a dárečku se soutěžema, kua já už se těšim jak malej kluk, i když vim že to bude hodně práce

Jinak Anděli, co to tu meleš o zabíjení prasat, sis spletla akci ne

A jinak sponzorům dopředu děkujeme a novým se samozřejmě nebráníme, nemusí to být nutně prachy, nepohrdneme žádnou nabídkou a každá věcička si najde svého majitele, sobota bude plná překvapení a dárečku se soutěžema, kua já už se těšim jak malej kluk, i když vim že to bude hodně práce

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Leni píše:100RM píše:Musim ta sklamat. Na poznani lidi z klubu je Mord nahouby, lebo budes tak namrdany ze si budes hovno pamatovat
Jj, je to tak, já si pořád některý lidi nejsem schopná zapamatovat... zato mě si po minulým Mordu pamatujou asi všichni![]()
Tak to si pis devenko ! Zlata slavice vecera !

7er. True definition of luxury. Yours.
-
100RM píše:Musim ta sklamat. Na poznani lidi z klubu je Mord nahouby, lebo budes tak namrdany ze si budes hovno pamatovat
Jj tady ten doktor ma cirou pravdu muj prvni BMW sraz vubec v zivote byd Mord 2007 a mam takove dozivotni trauma ze si zadny dalsi rocnik za nic na svete nenecham ujit ikdybych mel utect od oltare

baworakovej píše:100RM píše:Musim ta sklamat. Na poznani lidi z klubu je Mord nahouby, lebo budes tak namrdany ze si budes hovno pamatovat
Jj tady ten doktor ma cirou pravdu muj prvni BMW sraz vubec v zivote byd Mord 2007 a mam takove dozivotni trauma ze si zadny dalsi rocnik za nic na svete nenecham ujit ikdybych mel utect od oltare![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:RuDoSh píše:GeorgosAc píše:a lidi krome me a MAtala se tam ozerou... kvuli nicemu jinemu tam nejedou... BMW je jenom zaminka doma u manzelek a pritelkyn....
no tak to se jeste uvidi
... chlastat je na prd... radsi s tebou prd , nez pak od Oldmana Frankovku....
...

POSLEDNÍCH 4.MISTA !!!!!!!!!!!!
poprosil bych kdo by se jeste hlasil z klubaku aby byli trpelivi napr. jako nahradnici( tzn. hlaste se klidne dale - vite ze pro vas udelam maximum)). popripade poprosim nektere uzivatele , ktzeri si berou ssebou pritelkyne aby zvazili nutnost jejich pobytu v zajmu dalsich clenu z bmwklubu. dekuji za pochopeni
AC
poprosil bych kdo by se jeste hlasil z klubaku aby byli trpelivi napr. jako nahradnici( tzn. hlaste se klidne dale - vite ze pro vas udelam maximum)). popripade poprosim nektere uzivatele , ktzeri si berou ssebou pritelkyne aby zvazili nutnost jejich pobytu v zajmu dalsich clenu z bmwklubu. dekuji za pochopeni

AC
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:POSLEDNÍCH 4.MISTA !!!!!!!!!!!!
poprosil bych kdo by se jeste hlasil z klubaku aby byli trpelivi napr. jako nahradnici( tzn. hlaste se klidne dale - vite ze pro vas udelam maximum)). popripade poprosim nektere uzivatele , ktzeri si berou ssebou pritelkyne aby zvazili nutnost jejich pobytu v zajmu dalsich clenu z bmwklubu. dekuji za pochopeni![]()
AC
Já to říkal hned, že bez bab