Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
-
- Klubové ID: 1770
no tak tohle vedet tak jste hnedle meli o jednoho ucastnika navic
Jsem se nejak prestal divat do sekce srazy
tak az neco zorganizujete tak se mnou z 99,9% (E46) pocitejte a z 75% (E46) s kamaradem a jeste mozna dotahnu jestli bude mit zajem jednu E36 coupe... Jsme z Velkyho Beranova takze pro nas neni problem
PS: Zrovna v nedeli jsme se nejvic nudily tak jsme zkoncily v komarovicich na letisti... Ale byla to susina jak v lete tak nam bylo nakonec lito gum

PS: Zrovna v nedeli jsme se nejvic nudily tak jsme zkoncily v komarovicich na letisti... Ale byla to susina jak v lete tak nam bylo nakonec lito gum

- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem tam loni na tom letišti 2x byl, ale průser je ted to, že to dostali pod palec poldové z policejní školy Jihlava. Vcelku to tam ted hlídaj. Pokud by sme tam jeli třeba jako regional, tak by se to muselo dopředu s něma zkusit domluvit. Akorát to nedávno bylo v novinách Vysočina, že jim tam lidi níčí povrch, dělaj bordel s odpadkama a oni tam pak nemůžou trénovat manévrování s policejníma autama.Tehu píše:PS: Zrovna v nedeli jsme se nejvic nudily tak jsme zkoncily v komarovicich na letisti... Ale byla to susina jak v lete tak nam bylo nakonec lito gum

- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tak až někdy budeme dělat ten regionálek v Jihlavě, tak to můžete střihnout přez Žďár nad Sázavou a já se k Vám připojím a nebo jestli jezdíte přez Bohdalov, tak si dát sraz tam na tý benzince u toho chovnýho rybníka.myrryn88 píše:Taky bych nekdy urcite prijel,sem z Bystrice n. Pern. a je nas tady vic co maj vtuli ve znaku

BTW.: Ale jak už sem se několikrát zmiňoval můžu až po zimě. Skaláci vědí..

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, bohdalov docela znám a tu benzínu celkem taky... ty si z Bohdalova přímo? Nebo ze žďára... každopádně se už těším na jaro.... o 36tce M-poweru se mi vždy zdálo... a ta barva dakar gelb je užasná, tak sem na ní moc zvědavej!Lion píše:Tak až někdy budeme dělat ten regionálek v Jihlavě, tak to můžete střihnout přez Žďár nad Sázavou a já se k Vám připojím a nebo jestli jezdíte přez Bohdalov, tak si dát sraz tam na tý benzince u toho chovnýho rybníka.myrryn88 píše:Taky bych nekdy urcite prijel,sem z Bystrice n. Pern. a je nas tady vic co maj vtuli ve znaku
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to vím... ale teď tam na tý trase udělali celkem slušnou silnici před Jihlavou....samá zatáčka, samej kopeček... no už aby ten bílej hnus slezl ze silnic....Lion píše:To KOKO: Nene jsem ze Žďaru. Přez Bohdalov jen projíždím, když jedu do Jihlavy na projíždku. Směr Jihlava je nebo aspon byla nej volba co se kvality asfaltovýho povrchu týče. Všude jinde to byl takovej tankodrom.
-
- Klubové ID: 1827
- Kontaktovat uživatele:
Jasne,urcite se domluvime taky bych to nechal nekdy z jara az bude pekneLion píše:Tak až někdy budeme dělat ten regionálek v Jihlavě, tak to můžete střihnout přez Žďár nad Sázavou a já se k Vám připojím a nebo jestli jezdíte přez Bohdalov, tak si dát sraz tam na tý benzince u toho chovnýho rybníka.myrryn88 píše:Taky bych nekdy urcite prijel,sem z Bystrice n. Pern. a je nas tady vic co maj vtuli ve znaku

i ja se pripojuji k tomu jaro spise
to bude pekne muze se kecat pohoda, tedka bysme akorat nekde zmrzli a to by nebylo dobry..
nebo bysme se mohli sejit i nekde u piwa trebas
co se tyce tech komarowic, tak to uz maj policajti hoodne dlouho, akorat ze ted se tam obcas ukazou, dali tam zaworu dolu, ale nic extra, dalo by se to s nima domluwit w poho si myslim..ale az w lete, nejsem zastance drkotani zubu