Nj zas jsem za prudiče, ale mě to fakt nedalo, když jsem viděl, jak se rada cuká kvůli pár korunám do Fotosoutěže

Klubák platí 600Kč/30 min. a ostatní 1K. Po 15:00 jsou testovací jízdy pro veřejnost (není možná rezervace, takže asi stylem, kdo dřív přijde ten dřív mele) za 850Kč/30 min.George_D píše:Ty krávo každej si dá za jízdu 6kil a ještě klub doplácí 46litrů (doufám že se dotují jen klubáci a neklubáci si zaplatí plnou taxu beze slev, je někde možnost vidět, jak se došlo k této částce) Tak to je mazec, to bych radši pronajmul na 2 dny letiště v Hoškovicích s časomírou a mohl by jezdit kdo chtěl zadáčo jak dlouho chce a ještě by zbylo na žranici
![]()
![]()
Nj zas jsem za prudiče, ale mě to fakt nedalo, když jsem viděl, jak se rada cuká kvůli pár korunám do Fotosoutěžea ted do mě
Jirko, přečti si co napsal Robert hned na začátku, navíc minula akce byla kratší a v týdnu a určitě to není úsměvné. Navíc to co klub zaplatí bude jen ta časomíra a pohárky, zbytek by se mělo do kasy vrátit podle toho, kollik se vybere peněz. A to nemluvím o tom, že jsme to rozvažovali celkem dlouho, jeslit to za to stojí, takže jestli máš pocit, že jsme jako rada selhali, můžeš samozřejmě postoupit patřičné krokyGeorge_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření
takze poporadku: "minula akce" byla v roce 2006 v tydnu... v roce 2006 bylo vse v Moste o POLOVINU levnejsi... i jizdy pro verejnost (v roce 2006: 400,-, v roce 2007: 650,- a letos: 850,-) a pri minule akci jsem resil svoji reciproci s Mostem stejne jako letos (tzn. Most mi dluzi nejake sluzby a terminem a lepsi cenou pro me mi to vyrovnava).George_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření
minula akce (rok 2006) trvala pouze dve hodinySpeedy píše:Jirko, přečti si co napsal Robert hned na začátku, navíc minula akce byla kratší a v týdnu a určitě to není úsměvné. Navíc to co klub zaplatí bude jen ta časomíra a pohárky, zbytek by se mělo do kasy vrátit podle toho, kollik se vybere peněz. A to nemluvím o tom, že jsme to rozvažovali celkem dlouho, jeslit to za to stojí, takže jestli máš pocit, že jsme jako rada selhali, můžeš samozřejmě postoupit patřičné krokyGeorge_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření