PS: pokud bude mit nekdo zajem, tak dotycnemu mohu helpnout s trati, ukazu zavodni popr. cistou stopu, spravne brzdne body atd. Samozrejme v pripade ze bude mit rezervovane dve jizdy...
600,- je bezna cena v pondeli az ctvrtek na pul hodky. Na sobotu cena na pul hodiny neni Mostem stanovena, protoze se jeste nikdy nestalo aby tam v sobotu a nedeli jezdil nekdo jiny nez ten kdo ma pronajaty okruh na zavody, testovani nebo spesl akce (celodenni akce za 200.000,- ). A to neresim fakt ze v tydnu za 600,- nemas numero na aute a funkcni casomiru... (ta stoji 12.000,- bez DPH)George_D píše:Jel bych, ale nevim jestli už budu mít složený auto do hajzlu, no předběžně si mě napiš, kdyžtak nějakej krám seženu
600 na půl hodky je normál cena okruhu nedotovaná ne?? Nebo už Most podražil??
tak ono by to skoleni slo i pred jizdama ale uz vidim jak se vsichni sejdeme v pul osme ranocastro píše:super! 13. je moje šťastný číslo... minule jsem byl 13. v celkovém pořadí... snad přinese trochu štěstí
škoda že nejde to školení před jízdama.
takze ty si nechces zajezdit protoze mas ropaka? a nezda se ti to jako blbost?zbrolik píše:Ahoj chlapci,
akce mi to přijde pěkná. Rád bych se na okruhu svezl, vyzkoušel si to, ale nemám to správné načíní. E34 525td touring opravdu mezi přihlášené vozy vůbec nezapadá.
Takže bych se chtěl zeptat, zda tam nebudu překážet, když budu brzdit závodní pole nebo jestli nemá někdo podobný "problém".
Díky, uvidím jaké vozy se budou přihlašovat, váhám.
Žbrolík
Díky za vysvětlení, přihláška je v SZ. DíkyJFK píše:takze ty si nechces zajezdit protoze mas ropaka? a nezda se ti to jako blbost?zbrolik píše:Ahoj chlapci,
akce mi to přijde pěkná. Rád bych se na okruhu svezl, vyzkoušel si to, ale nemám to správné načíní. E34 525td touring opravdu mezi přihlášené vozy vůbec nezapadá.
Takže bych se chtěl zeptat, zda tam nebudu překážet, když budu brzdit závodní pole nebo jestli nemá někdo podobný "problém".
Díky, uvidím jaké vozy se budou přihlašovat, váhám.
Žbrolíkzavodaka tam nebude mit nikdo, je to klubova akce... neplet si to s pozvankou na CP Skoda Octavia Cup, to se take jezdi v Moste
![]()
Ahoj, pokud by více lidí souhlasilo a pan Patera také, byl bych pro to udělat přednášku ještě před 9 hodinou, abychom vyjeli na trať již poučeni. Co Vy na to?JFK píše:Dalsi program po akci ve 13:30 hod. Pan Patera (instruktor, okruhova skola, vydavani okruhovych licenci atd.) nam udela instruktazni sezeni o ciste a zavodni stope atd. Teoreticka cast podobna jako pri skoleni na zavodni licence.Nekolikrat jsem to absolvoval a muzu jenom doporucit!
V kolik myslíš, že budou moraváci vyjíždět? Ve dvě??? to takl aby si odseděli přednášku a šli spátzbrolik píše:Ahoj, pokud by více lidí souhlasilo a pan Patera také, byl bych pro to udělat přednášku ještě před 9 hodinou, abychom vyjeli na trať již poučeni. Co Vy na to?JFK píše:Dalsi program po akci ve 13:30 hod. Pan Patera (instruktor, okruhova skola, vydavani okruhovych licenci atd.) nam udela instruktazni sezeni o ciste a zavodni stope atd. Teoreticka cast podobna jako pri skoleni na zavodni licence.Nekolikrat jsem to absolvoval a muzu jenom doporucit!
Tak jeď jako já v pátek po práci, přespíš na privátu v Teplicích a ráno jseš fit.globusman píše:V kolik myslíš, že budou moraváci vyjíždět? Ve dvě??? to takl aby si odseděli přednášku a šli spátzbrolik píše:Ahoj, pokud by více lidí souhlasilo a pan Patera také, byl bych pro to udělat přednášku ještě před 9 hodinou, abychom vyjeli na trať již poučeni. Co Vy na to?JFK píše:Dalsi program po akci ve 13:30 hod. Pan Patera (instruktor, okruhova skola, vydavani okruhovych licenci atd.) nam udela instruktazni sezeni o ciste a zavodni stope atd. Teoreticka cast podobna jako pri skoleni na zavodni licence.Nekolikrat jsem to absolvoval a muzu jenom doporucit!
To nezní špatně, páteční barová debatazbrolik píše:Tak jeď jako já v pátek po práci, přespíš na privátu v Teplicích a ráno jseš fit.
Taky vyrážím v pátek, ale spím v Praze....takže pojedu s pražákama...zbrolik píše:Tak jeď jako já v pátek po práci, přespíš na privátu v Teplicích a ráno jseš fit.globusman píše:V kolik myslíš, že budou moraváci vyjíždět? Ve dvě??? to takl aby si odseděli přednášku a šli spátzbrolik píše: Ahoj, pokud by více lidí souhlasilo a pan Patera také, byl bych pro to udělat přednášku ještě před 9 hodinou, abychom vyjeli na trať již poučeni. Co Vy na to?
Já myslím že je to dobrý nápad!!!! Pokud v tom někdo nevidí nějaký problém, tak ať to tak je....co vy na to organizátoři???Pacey píše:chci se zeptat... mozna toho chci moc, ale jak tak koukam na seznam ucastniku napada me jeslti by neslo ty kategeorie trochu lip seridit.. mam E36 323 a koukal jsem, ze rozhodne nejsem sam... nebylo by moznyl aby se treba tyhle vozy 323 zaradily do jedny jizdy a 328 do druhy... .rozhodne by to bylo zajimavejsi a bylo by to o rukach
Já jsem ještě žádné rozdělení do kategorií neviděl takže nějak nechápu tvůj příspěvěk....Pacey píše:chci se zeptat... mozna toho chci moc, ale jak tak koukam na seznam ucastniku napada me jeslti by neslo ty kategeorie trochu lip seridit.. mam E36 323 a koukal jsem, ze rozhodne nejsem sam... nebylo by moznyl aby se treba tyhle vozy 323 zaradily do jedny jizdy a 328 do druhy... .rozhodne by to bylo zajimavejsi a bylo by to o rukach