Ahoj Cabriáři, budu rád, když přijedete na I. srázek 15.6.2008 od 17.00, který se bude konat u BMW Hašek V Letňanech ( Globus ). Necabria samozřejmě také vítána, ale prosím pouze a jedině BMW !
Příští sraz bude zase na jiném místě.
Bude to I. sraz tohoto typu, časem budu zlepšovat organizaci i místa konání + lepší počasí
Zajimalo by me, proc je to v pulce tydne...zvlast pak delat spanilku v noci...Jen tak...Nevim zda se stavim, asi podle nalady, vytahovat v tydnu kabrio z garaze se mi vetsinou moc nechce.
)))) vy ste koumesové, proč zrovna když mám do pěti? kdyby to bylo dneska nebo ve čtvrtek, tak jen vyjdu z práce a jsem u vás, ale takhle bych čekal 2 hodky, mám do pěti ))))
hlavně prosimvás nestůjte na tom soukr. parkovišti zepředu, nebo si šéf bude myslet, že to byl zase můj vejmysl )))))))
V tomto počasí také miláčka nevytáhnu z garáže, navrhuji příští sobotu
14.6.2008 na tomtéž místě od 17.00.
já se z tebe posměju příští sobotu jsem v práci, ale máme otevřeno do 13:00, co mám podle tebe 4 hodiny dělat? kdybych bydlel někde hned tady, tak neřeknu, ale než se dostanu domu, než zpátky...
V tomto počasí také miláčka nevytáhnu z garáže, navrhuji příští sobotu
14.6.2008 na tomtéž místě od 17.00.
já se z tebe posměju příští sobotu jsem v práci, ale máme otevřeno do 13:00, co mám podle tebe 4 hodiny dělat? kdybych bydlel někde hned tady, tak neřeknu, ale než se dostanu domu, než zpátky...
jsou věci mezi nebem a zemí který mi hlava nebere... asi jako Airwolf s další účastí... nejdřív se vymyslí sraz,píšeš každýmu kdo má cabrio a když ti někdo neodpoví,tak jsi naštvanej a nakonec to zrušíš volal jsem kamarádovi do prahy,a prej po dešti a je ještě zataženo... nechápu k čemu pak máte auta,když se s nima bojíte vyjet že je mokro