Příští sraz bude zase na jiném místě.
Bude to I. sraz tohoto typu, časem budu zlepšovat organizaci i místa konání + lepší počasí

Prosím o potvrzení účasti příspěvkem zde....

já se z tebe posmějukorek píše:EDIT :
4.6.2008 sraz zrušen z důvodů špatného počasí
V tomto počasí také miláčka nevytáhnu z garáže, navrhuji příští sobotu
14.6.2008 na tomtéž místě od 17.00.
 příští sobotu jsem v práci, ale máme otevřeno do 13:00, co mám podle tebe 4 hodiny dělat?
 příští sobotu jsem v práci, ale máme otevřeno do 13:00, co mám podle tebe 4 hodiny dělat?  kdybych bydlel někde hned tady, tak neřeknu, ale než se dostanu domu, než zpátky...
 kdybych bydlel někde hned tady, tak neřeknu, ale než se dostanu domu, než zpátky...Nedelej se, pujde se do kina v TescuRandaal píše:já se z tebe posmějukorek píše:EDIT :
4.6.2008 sraz zrušen z důvodů špatného počasí
V tomto počasí také miláčka nevytáhnu z garáže, navrhuji příští sobotu
14.6.2008 na tomtéž místě od 17.00.příští sobotu jsem v práci, ale máme otevřeno do 13:00, co mám podle tebe 4 hodiny dělat?
kdybych bydlel někde hned tady, tak neřeknu, ale než se dostanu domu, než zpátky...

Takže do Týnce mě necháš jet sólo?Randaal píše:CZAirwolf píše: Nedelej se, pujde se do kina v Tescutak to si musim vzít něco na převlečení, protože bejt celej den v obleku

mnoooo, kdyby se vám chtělo to přesunout na 13:00 nebo o něco později, nebránim se
 Tak to já si do stanu přibalim nějakou kámošku
 Tak to já si do stanu přibalim nějakou kámošku 
 volal jsem kamarádovi do prahy,a prej po dešti a je ještě zataženo... nechápu k čemu pak máte auta,když se s nima bojíte vyjet že je mokro
 volal jsem kamarádovi do prahy,a prej po dešti a je ještě zataženo... nechápu k čemu pak máte auta,když se s nima bojíte vyjet že je mokro