nooo a kde vsichni zaparkujou??Randaal píše:tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulicimichal09 píše:Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...Randaal píše:třeba Maják![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
(petřiny)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
na policejnim odtahovem parkovistiangel_1 píše:nooo a kde vsichni zaparkujou??Randaal píše:tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulicimichal09 píše: Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
(petřiny)

-
- Klubové ID: 1407
No vono u Majáku na sídlišti taky neni moc místa na Parking... Na Petřinách si myslím, že se nějak poskládáme pokud to bude někde ve vedlejší uličce...angel_1 píše:nooo a kde vsichni zaparkujou??Randaal píše:
tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulici
(petřiny)

Já vim o Restauraci Hvězda, je to u těch studentskejch kolejích (Vipich - Petřiny), je tam vždycky místa na parkování hafo... jako 15, 20 aut neni problém,páč studenti nemaj auta, tak parkoviště zeje prázdnotou... Ze starhova tak 1,5 ax 2km.... Radááál určitě ví...

-
- Klubové ID: 1407
Vařej tam dobře, ale nečekej žádnej luxus, je to normální průměrná hospoda se žrádlem do kila, pivko kolem dvacky, kafe kolem dvacky, cola 25, dokonce tam mají i točenou kofolu, nevim za kolik, ale podle mě levnější než obyč cola. Takže mi to připadá solidní po všech stránkách...Killca píše:
jinak ta restauracka u hvezdy by sla no, jen neznam ceny a jestli tam vubec dobre varej

Já sem "pro" a proto vyhlašuju další sraz na strahově a to opět v neděli, příští týden 17.2.008 na hodině se dohodnem jako vždy až v přímo v něděli dopoledne viď Killčo...

Osobně bych to viděl tak na 15h, pokud nikdo nemá nic proti, kolem páty až se setmí bych vyrazil do tý knajpy...

PS: někdo mi sliboval že mi udělá dobrý kaféé..