nooo a kde vsichni zaparkujou??Randaal píše:tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulicimichal09 píše:Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...Randaal píše:třeba Maják![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
(petřiny)
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
- Kontaktovat uživatele:
na policejnim odtahovem parkovistiangel_1 píše:nooo a kde vsichni zaparkujou??Randaal píše:tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulicimichal09 píše: Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
(petřiny)

No vono u Majáku na sídlišti taky neni moc místa na Parking... Na Petřinách si myslím, že se nějak poskládáme pokud to bude někde ve vedlejší uličce...angel_1 píše:nooo a kde vsichni zaparkujou??Randaal píše:
tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulici
(petřiny)

Já vim o Restauraci Hvězda, je to u těch studentskejch kolejích (Vipich - Petřiny), je tam vždycky místa na parkování hafo... jako 15, 20 aut neni problém,páč studenti nemaj auta, tak parkoviště zeje prázdnotou... Ze starhova tak 1,5 ax 2km.... Radááál určitě ví...

Vařej tam dobře, ale nečekej žádnej luxus, je to normální průměrná hospoda se žrádlem do kila, pivko kolem dvacky, kafe kolem dvacky, cola 25, dokonce tam mají i točenou kofolu, nevim za kolik, ale podle mě levnější než obyč cola. Takže mi to připadá solidní po všech stránkách...Killca píše:
jinak ta restauracka u hvezdy by sla no, jen neznam ceny a jestli tam vubec dobre varej

Já sem "pro" a proto vyhlašuju další sraz na strahově a to opět v neděli, příští týden 17.2.008 na hodině se dohodnem jako vždy až v přímo v něděli dopoledne viď Killčo...

Osobně bych to viděl tak na 15h, pokud nikdo nemá nic proti, kolem páty až se setmí bych vyrazil do tý knajpy...

PS: někdo mi sliboval že mi udělá dobrý kaféé..