to je prasek more, to bude bordel jak cypHyri píše:Zave píše:staci ETA zahlicka a hasicakHyri píše:My ani baby nepotrebujemetomu ver , sak to tam zasnezime potom ...
2Nd level potom bude sencor aspon![]()

no to zas bude průser, zavolejte někdo Štěpánce s epesnim výstřihem ta tam nesmí chybětpavouk píše:Ajwori píše:tak jsem asi jeden z mála kterej ještě nereagoval, takže reaguji
předběžně samo že Ano, ještě si mladá musí zařídit volno v práci u mě to je jednodužší, já jsem pánem svého času
To zas bude sraz magorů![]()
![]()
![]()
Ajwori ty vodníku ,už se na tě těším
pavouku , snad by si ji nechodil smirovat na zachod.........pavouk píše:angel_1 píše:tak koukam jak budu delat od kvetna a tady bych mela mit patek sobota volno, takze bych se mohla ukazat, slo by to jen na ty dva dny, dorazit v patek, zakalit a v sobotu zase odject??
Anděli - nějak si tě neumím představit jak kalíš![]()
GeorgosAc píše:pavouku , snad by si ji nechodil smirovat na zachod.........pavouk píše:angel_1 píše:tak koukam jak budu delat od kvetna a tady bych mela mit patek sobota volno, takze bych se mohla ukazat, slo by to jen na ty dva dny, dorazit v patek, zakalit a v sobotu zase odject??
Anděli - nějak si tě neumím představit jak kalíš![]()
No počítej semnouGeorgosAc píše:bazzi , pokud jedes od Zlina, tak muzes se v Olomouci pripojit ke me.... a slivovice neni nikdy dost.....( dobre slivovice )
tak 5litru na 3 denni sraz bych se nebal vzit.....bazzi píše:No počítej semnouGeorgosAc píše:bazzi , pokud jedes od Zlina, tak muzes se v Olomouci pripojit ke me.... a slivovice neni nikdy dost.....( dobre slivovice )
pijem přeci jen pravů Moravsků kvalitu. Na takovéto akce semnou jezdí dobrůtky z mé vlastní zahrádky
nejen slivovice, ale třeba i hruškovice. Určitě se domluvíme. Věřím, že ani ze Zlína nepojedu sám. Okoštuješ a sám zhodnotíš. Jaké je větší množství než malé
![]()