to je prasek more, to bude bordel jak cypHyri píše:Zave píše:staci ETA zahlicka a hasicakHyri píše:My ani baby nepotrebujemetomu ver , sak to tam zasnezime potom ...
2Nd level potom bude sencor aspon![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Bimmer Motors Weekend - pokec ke srazu
- 
				Ajwori
 - Klubové ID: 1016
 - Kontaktovat uživatele:

no to zas bude průser, zavolejte někdo Štěpánce s epesnim výstřihem ta tam nesmí chybětpavouk píše:Ajwori píše:tak jsem asi jeden z mála kterej ještě nereagoval, takže reaguji
předběžně samo že Ano, ještě si mladá musí zařídit volno v práci u mě to je jednodužší, já jsem pánem svého času
To zas bude sraz magorů![]()
![]()
![]()
Ajwori ty vodníku ,už se na tě těším
pavouku , snad by si ji nechodil smirovat na zachod.........pavouk píše:angel_1 píše:tak koukam jak budu delat od kvetna a tady bych mela mit patek sobota volno, takze bych se mohla ukazat, slo by to jen na ty dva dny, dorazit v patek, zakalit a v sobotu zase odject??
Anděli - nějak si tě neumím představit jak kalíš![]()
- 
				pavouk
 - Klubové ID: 370

GeorgosAc píše:pavouku , snad by si ji nechodil smirovat na zachod.........pavouk píše:angel_1 píše:tak koukam jak budu delat od kvetna a tady bych mela mit patek sobota volno, takze bych se mohla ukazat, slo by to jen na ty dva dny, dorazit v patek, zakalit a v sobotu zase odject??
Anděli - nějak si tě neumím představit jak kalíš![]()
KALÍŠ NÉ KADÍŠ TY TRUBKO
- 
				Pavel H
 - Klubové ID: 98

to simir:
přihlášky zde: http://bmw.force17.net/

přihlášky zde: http://bmw.force17.net/
- 
				bazzi
							 - Člen Klubu
 - Klubové ID: 817
 - Kontaktovat uživatele:

Ahoj všem, vzhledem k tomu, že jsem tu již nějakej ten pátek registrovanej jsem konešně vstoupil do klubu, ale ještě pořád čekám na geristrační kartičku. To nic neměmí na tom, že bych se rád zúčastnil téhle dost slibně vypadající akce. Navíc 21.června mi bude 25 
    Bylo by fajn oslavit to netradičním způsobem, ikdyž jsem ze Zlínska rád přijedu. Nehledně na to, že sebou přivezu nějakou tu slivovicu. Popřípadě se můžu nějak připojit k pomoci s organizací 
Pokud proti tomu nikdo nic, tak semnou počítejte
 Přihlášku vyplním jakmile dostanu kartičku...

Pokud proti tomu nikdo nic, tak semnou počítejte
- 
				bazzi
							 - Člen Klubu
 - Klubové ID: 817
 - Kontaktovat uživatele:

No počítej semnouGeorgosAc píše:bazzi , pokud jedes od Zlina, tak muzes se v Olomouci pripojit ke me.... a slivovice neni nikdy dost.....( dobre slivovice )
tak 5litru na 3 denni sraz bych se nebal vzit.....bazzi píše:No počítej semnouGeorgosAc píše:bazzi , pokud jedes od Zlina, tak muzes se v Olomouci pripojit ke me.... a slivovice neni nikdy dost.....( dobre slivovice )
pijem přeci jen pravů Moravsků kvalitu. Na takovéto akce semnou jezdí dobrůtky z mé vlastní zahrádky
nejen slivovice, ale třeba i hruškovice. Určitě se domluvíme. Věřím, že ani ze Zlína nepojedu sám. Okoštuješ a sám zhodnotíš. Jaké je větší množství než malé
![]()
jinak , kdysi jsem ochutnal malinovici a byla exlusivni , ale uz neni.... kdybys mel.... ber sebou
todle jsou mi spolecnici a piti pro kamarady na srazy