moje řeč...Hanz píše:a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty?doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub)
nikdo nikoho nenutí, klidně si dejte sraz v hospěHanz píše:a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty?doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub)
tam dela kamos kuchare, je to tam OK, ale tak jde i o ty auta, hospa muze byt potomHanz píše:a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty?doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub)
tak vsak nikdo nema problem100RM píše:Stretnutia v Letnanech niesu ziadnym zrazom ani podmienkou. Je to stretnutie kamosov pri vybornej cokoladeNikto vas tam nenuti chodit. Kto chce dojde, kto nechce, nech ide niekde inde...
Ve 2? klíďo píďo...Randaal píše:viděl bych to tak na 14:00 bude světlo, jestli bude hezky tak i ideální teplota a tak
ale jak řikám, já přijedu jen se se slečnou stavit, pokecat a pak mizim, protože jsem suchej