Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty? 
 doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub) 

“Ability is what you're capable of doing.”

- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

moje řeč...Hanz píše:a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty?doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub)
nikdo nikoho nenutí, klidně si dejte sraz v hospěHanz píše:a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty?doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub)
- Killca
 - Klubové ID: 1648

tam dela kamos kuchare, je to tam OK, ale tak jde i o ty auta, hospa muze byt potomHanz píše:a proč se rovnou neožírat někde v hospě bez aut? v lete to chapu, ale v tomhle pocasi honit nekde v zime, vetru a mokru na kapoty?doporucuju Na Závěrce (naproti Pyramidě přes ulici na rohu), je to tam v klidu, pivo, jídlo a ceny dobré (neumí moc počítat, vetšinou na svůj vrub)
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
- Killca
 - Klubové ID: 1648

tak vsak nikdo nema problem100RM píše:Stretnutia v Letnanech niesu ziadnym zrazom ani podmienkou. Je to stretnutie kamosov pri vybornej cokoladeNikto vas tam nenuti chodit. Kto chce dojde, kto nechce, nech ide niekde inde...
krom toho dnes strahov neni ne?
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
- 
				Lukys318is
 - Klubové ID: 1314
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

Taky přijedu pánové, ale do tý picožky mě už nedostanete, turka a dvojku koly za 7 pětek sem už dloho neměl... 
 V kolik tam je srazík? Jo a kdyby přece jen někdo měl hlad, tak kousíček pod strahovem je moc útulnej a sympatickej bar (moje domácí hospůdka), kde mají výbornej gulášek s chlebem za nějakejch 60,-  

- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

Ve 2? klíďo píďo...Randaal píše:viděl bych to tak na 14:00 bude světlo, jestli bude hezky tak i ideální teplota a tak
ale jak řikám, já přijedu jen se se slečnou stavit, pokecat a pak mizim, protože jsem suchej