Je tam prý super restauračka v které je možné sedět i venku s výhledem na auta

angel_1 píše:Slecna ani ja to nepotvrdime, mrzi me to, bohuzel, v utery mam operaci se zoubkama a verte ze to nebude jen tak ok, takze tezko ve stredu pojedu na sraz, budu asi jeste v nemocnici a kdyz ne, urcite se nebudu citit nekam jezdit, slecna bude u Calounika az do posledniho.. Hodil by se mi spis druhej vikend nejaky den v rijnu, nebo 10.10. 11.10.. ale toho 26.9. to proste nedam. Tak to nahradni termin?
George_D píše:Ježiši ženská, ty si furt něco vymejšlíš, zuby nech na příště, nebo nás chceš pokousat???![]()
Pavouku, ty se prostě nezavděčíš co, já přijedu a pokud bys chtěl, aby ti nebylo smutno, mohu dovézt jednoho tvého příbuzného, v terárku, aby jste si pokecali, je to taky slečna
Ok, snad přežije cestu, v BMW ještě nejela, tak snad nebude rozmazlená, vemu jí i s barákempavouk píše: No tak to by jsi mi udělal opravdu radostOsmi nohou slečnu bych viděl
velmi rád - mám doma sice dvě,ale pavouků není nikdy dost![]()
Pavoukovi přivést samičku je opdavdu čin opravdového kámoše
George_D píše:Ok, snad přežije cestu, v BMW ještě nejela, tak snad nebude rozmazlená, vemu jí i s barákempavouk píše: No tak to by jsi mi udělal opravdu radostOsmi nohou slečnu bych viděl
velmi rád - mám doma sice dvě,ale pavouků není nikdy dost![]()
Pavoukovi přivést samičku je opdavdu čin opravdového kámoše![]()
Nooo abych tam nebyla sama, by jste me malo nastvali:-), no a v kolik? Za tmy nemuzu, nejak mi sviti auticko asi metr pred autopavouk píše:angel_1 píše:Zlaticka nemuzem to presunout na toho 11.10.? Chci Vas poznat, ale ted to fakt nedam, auti bude v pondeli z calounictvi doma, fakt to nedam ted.
No tak to dáme 11.10 znova
Nebud drzej spider jooopavouk píše:Tak to s tou tmou asi nezařídímzvládnu zařídit hodně,ale
aby slunce zašlo později je i nad pavoučí čáry![]()
Tak to holt uděláme ,až dáš svého bramboráka do provozuschopného stavuSpíš napiš co ti funguje - bude to rychlejší
angel_1 píše:Nebud drzej spider jooopavouk píše:Tak to s tou tmou asi nezařídímzvládnu zařídit hodně,ale
aby slunce zašlo později je i nad pavoučí čáry![]()
Tak to holt uděláme ,až dáš svého bramboráka do provozuschopného stavuSpíš napiš co ti funguje - bude to rychlejší
, muzu jezdit, jen me pak cesta domu bude trvat jednou tak dlouho, ale zase je fakt ze kdyz trefim srnku, nebo neco nic se nestane ani ji, ani slecne:-), za tmy se slecnou nejezdim, takze svetla neresim, i kdyz svetla za 11tacu by mohli malinko svitit:-) Co treba v 17:00, to uz maj vsichni po praci.