Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velvary 26.9.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
pavouk
Klubové ID: 370

#1 Příspěvek od pavouk »

Ve středu 26.9. v 18:00 bude na náměstí ve Velvarech stát černé BMW a vedle něj vysmátý PAVOUK pokud se někdo přidá budu rád a pokud né tak si prohlídnu své auto řeknu že je nejkrásnější a pojedu dom :lol:

Je tam prý super restauračka v které je možné sedět i venku s výhledem na auta 8)
Michelin
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Michelin »

si zapomel ze vedle tebe bude stat slecna angel, hned bys videl kolik by prifarilo lidi :lol:

btw, kdyz se mi vrati auti ze servisu tak bych dorazil, konecne sraz co neni o vikendu 8)
pavouk

#3 Příspěvek od pavouk »

Michelin píše:si zapomel ze vedle tebe bude stat slecna angel, hned bys videl kolik by prifarilo lidi :lol:

btw, kdyz se mi vrati auti ze servisu tak bych dorazil, konecne sraz co neni o vikendu 8)

To je jasný :lol: Jenže ona mi to ještě nepotvrdila :D
Tak držím palečky ,aby se ti do středy autíčko uzdravilo :wink:
Michelin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Michelin »

Je zdravy, akorad kotouče, destičky a převodovka
ja zas držím palec aby to potvrdila :)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#5 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Her majster spajder , ja tam urcite nebudu :lol:
angel_1
Klubové ID: 1832
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od angel_1 »

Slecna ani ja to nepotvrdime, mrzi me to, bohuzel, v utery mam operaci se zoubkama a verte ze to nebude jen tak ok, takze tezko ve stredu pojedu na sraz, budu asi jeste v nemocnici a kdyz ne, urcite se nebudu citit nekam jezdit, slecna bude u Calounika az do posledniho.. Hodil by se mi spis druhej vikend nejaky den v rijnu, nebo 10.10. 11.10.. ale toho 26.9. to proste nedam. Tak to nahradni termin?
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

Ježiši ženská, ty si furt něco vymejšlíš, zuby nech na příště, nebo nás chceš pokousat??? :lol:

Pavouku, ty se prostě nezavděčíš co, já přijedu a pokud bys chtěl, aby ti nebylo smutno, mohu dovézt jednoho tvého příbuzného, v terárku, aby jste si pokecali, je to taky slečna :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
pavouk

#8 Příspěvek od pavouk »

GeorgosAc píše:Her majster spajder , ja tam urcite nebudu :lol:

Ty nepřijedeš :?: To nechápu 8O Máš to sem slabých párset km a ty si to necháš ujít :?: :lol: :lol:
pavouk

#9 Příspěvek od pavouk »

angel_1 píše:Slecna ani ja to nepotvrdime, mrzi me to, bohuzel, v utery mam operaci se zoubkama a verte ze to nebude jen tak ok, takze tezko ve stredu pojedu na sraz, budu asi jeste v nemocnici a kdyz ne, urcite se nebudu citit nekam jezdit, slecna bude u Calounika az do posledniho.. Hodil by se mi spis druhej vikend nejaky den v rijnu, nebo 10.10. 11.10.. ale toho 26.9. to proste nedam. Tak to nahradni termin?

Tak to se nedá nic dělat :? Hlavně, aby jsi byla ty i auto vcajku :wink:
Až se dáš do pohody - tak udělej sraz a já se tam (pokud bude čas) oběvím. Tento určitě neruším dnes tam jedu zamluvit místa :wink:
pavouk

#10 Příspěvek od pavouk »

George_D píše:Ježiši ženská, ty si furt něco vymejšlíš, zuby nech na příště, nebo nás chceš pokousat??? :lol:

Pavouku, ty se prostě nezavděčíš co, já přijedu a pokud bys chtěl, aby ti nebylo smutno, mohu dovézt jednoho tvého příbuzného, v terárku, aby jste si pokecali, je to taky slečna :lol:

No tak to by jsi mi udělal opravdu radost :D Osmi nohou slečnu bych viděl
velmi rád - mám doma sice dvě,ale pavouků není nikdy dost :lol:
Pavoukovi přivést samičku je opdavdu čin opravdového kámoše :lol:
pavouk

#11 Příspěvek od pavouk »

Už jsme čtyři - tři chlapy a jedna pavoučí slečna - ze slečny budou mít v restauraci určitě největší radost :lol:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od George_D »

pavouk píše: No tak to by jsi mi udělal opravdu radost :D Osmi nohou slečnu bych viděl
Ok, snad přežije cestu, v BMW ještě nejela, tak snad nebude rozmazlená, vemu jí i s barákem :lol: :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
pavouk

#13 Příspěvek od pavouk »

George_D píše:
pavouk píše: No tak to by jsi mi udělal opravdu radost :D Osmi nohou slečnu bych viděl
Ok, snad přežije cestu, v BMW ještě nejela, tak snad nebude rozmazlená, vemu jí i s barákem :lol: :wink:

Že bych vzal také jednu ze svích holek na výlet :?: :lol:
Jak je stará :?: Tý mojí je 9 let :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od angel_1 »

Zlaticka nemuzem to presunout na toho 11.10.? Chci Vas poznat, ale ted to fakt nedam, auti bude v pondeli z calounictvi doma, fakt to nedam ted.
pavouk

#15 Příspěvek od pavouk »

angel_1 píše:Zlaticka nemuzem to presunout na toho 11.10.? Chci Vas poznat, ale ted to fakt nedam, auti bude v pondeli z calounictvi doma, fakt to nedam ted.

No tak to dáme 11.10 znova :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od angel_1 »

pavouk píše:
angel_1 píše:Zlaticka nemuzem to presunout na toho 11.10.? Chci Vas poznat, ale ted to fakt nedam, auti bude v pondeli z calounictvi doma, fakt to nedam ted.

No tak to dáme 11.10 znova :wink:
Nooo abych tam nebyla sama, by jste me malo nastvali:-), no a v kolik? Za tmy nemuzu, nejak mi sviti auticko asi metr pred auto :D :D :D a za boha to nejde zvednout, uz nevim co delat.
pavouk

#17 Příspěvek od pavouk »

Tak to s tou tmou asi nezařídím :? zvládnu zařídit hodně,ale
aby slunce zašlo později je i nad pavoučí čáry :lol:
Tak to holt uděláme ,až dáš svého bramboráka do provozuschopného stavu :wink: Spíš napiš co ti funguje - bude to rychlejší :lol:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od angel_1 »

pavouk píše:Tak to s tou tmou asi nezařídím :? zvládnu zařídit hodně,ale
Tak to holt uděláme ,až dáš svého bramboráka do provozuschopného stavu :wink: Spíš napiš co ti funguje - bude to rychlejší :lol:
Nebud drzej spider jooo :D , muzu jezdit, jen me pak cesta domu bude trvat jednou tak dlouho, ale zase je fakt ze kdyz trefim srnku, nebo neco nic se nestane ani ji, ani slecne:-), za tmy se slecnou nejezdim, takze svetla neresim, i kdyz svetla za 11tacu by mohli malinko svitit:-) Co treba v 17:00, to uz maj vsichni po praci.
pavouk

#19 Příspěvek od pavouk »

angel_1 píše:
pavouk píše:Tak to s tou tmou asi nezařídím :? zvládnu zařídit hodně,ale
Nebud drzej spider jooo :D , muzu jezdit, jen me pak cesta domu bude trvat jednou tak dlouho, ale zase je fakt ze kdyz trefim srnku, nebo neco nic se nestane ani ji, ani slecne:-), za tmy se slecnou nejezdim, takze svetla neresim, i kdyz svetla za 11tacu by mohli malinko svitit:-) Co treba v 17:00, to uz maj vsichni po praci.

Za mě říkám ano :wink: Ale tento středeční sraz neruším min. s Jirkou
se tam sejdem určitě :)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od angel_1 »

Tak snad se nas tam sejde vic, prece jen kluci videt angel se slecnou se podari ted a pak az na jare.
Odpovědět