bretajun píše:[quote="madu"]Ahoj lidi ... tak já bych bral tu chatku 3+ .... tedy pokud je ještě volná ... a jel by ... madu+maduová +madulka ... díky
kolik je madulce,já jen že tam budu mít také dceru
... čus ... tak mé dceři je 12let a to je myslím v poho ... pokud máš mladší dcerku tak ona se i postará ... je dobrá chůvička... sem právě nevěděl co a jak, ale Pavel.H říkal, že tam budeš mít také svoje mládí a tak jsem se rozhodl ty svoje dvě holky trošku provětrat ... ... kdyby něco tak napiš ... čus madu ... Martin
paráda,mé dceři je sedm ale je jak dospěla,to si holky budou rozumnět a ještě na tu noční akcičku bereme asi do devíti hodin syna tomu jsou skoro tři a je to bourák,už pozná na dálku že jede bmw a křičí bauolák [/quote]
..noční akcičku??? .... o co půjde?? .. jj a taky se moc těšíme .. já jsem byl jen na pár ( a to doslova ) pražských regionálech a ty velké akce Mord ... Big .. mi vždy utekli!!!! tak tentokrát jsem řekl DOST!!! a tak jen doufám, že pořádně .. tak čus.. madu
Mám ještě jednu otázku, vím, že minule jsme byli na letišti, ale nekomu to vyhovovalo, nekdo rikal že je to na prd.... ono taky nebylo zrovna nej počasí, foukalo jako krá.. Ale jak to vidíš na tenhle sraz? pojedem na letiště zakravit, nebo máš pro nás jiný překvápko?
Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem
George_D píše:Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem
ja mam 4luzkovou chajdu a jedna postel tam bude volna....... kdyby nahodou tak vis kde mas azyl.....
George_D píše:Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem
Neboj - mám chatku z Maldou a ten se mi svěřil ,že by si tě pod peřinku na jednu noc klíďo pustil
Neboj - mám chatku z Maldou a ten se mi svěřil ,že by si tě pod peřinku na jednu noc klíďo pustil
Pavouku, ty smejde... Clovek se tu chvili neukaze a ty uz kseftujes s moji cernou prdeli ty "kamarade"... No pockej, to si vyridime...