..noční akcičku??? .... o co půjde?? .. jj a taky se moc těšíme .. já jsem byl jen na pár ( a to doslovabretajun píše:paráda,mé dceři je sedm ale je jak dospěla,to si holky budou rozumnět a ještě na tu noční akcičku bereme asi do devíti hodin syna tomu jsou skoro tři a je to bourák,už pozná na dálku že jede bmw a křičí bauolákmadu píše:... čus ... tak mé dceři je 12let a to je myslím v poho ... pokud máš mladší dcerku tak ona se i postará ... je dobrá chůvička...bretajun píše: kolik je madulce,já jen že tam budu mít také dcerusem právě nevěděl co a jak, ale Pavel.H říkal, že tam budeš mít také svoje mládí a tak jsem se rozhodl ty svoje dvě holky trošku provětrat ...
... kdyby něco tak napiš ... čus madu ... Martin
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
-
madu
- Klubové ID: 490
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
bretajun
- Klubové ID: 701
¨pavouk píše:Neboj - mám chatku z Maldou a ten se mi svěřil ,že by si tě pod peřinku na jednu noc klíďo pustilGeorge_D píše:Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem![]()
![]()
to jsou ti naši kuciiii
ja bych rekl ze jsou to prachobycejne buzny.....bretajun píše:¨pavouk píše:Neboj - mám chatku z Maldou a ten se mi svěřil ,že by si tě pod peřinku na jednu noc klíďo pustilGeorge_D píše:Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem![]()
![]()
to jsou ti naši kuciiii
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Už nějaký nabídky jsoupavouk píše:Buzny jsme proto ,že nás holky nechtěj![]()
![]()
A mi se tak museli uchýlit k buzeranství
Sežeňte nám nějaký baby a buzny nebudem
![]()
![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Malda
- Klubové ID: 615
- Kontaktovat uživatele:
Pavouku, ty smejde... Clovek se tu chvili neukaze a ty uz kseftujes s moji cernou prdeli ty "kamarade"...pavouk píše:Neboj - mám chatku z Maldou a ten se mi svěřil ,že by si tě pod peřinku na jednu noc klíďo pustilGeorge_D píše:Hele já psal že možná dorazim, a do chatky jsi mě někam nepsal, ale asi bych to neřešil, prostě se kdyžtak někam vecpu, nebo někoho vystěhuju tvym jménem![]()
![]()
-
Malda
- Klubové ID: 615
- Kontaktovat uživatele:
A ty... Ty.... Teba nema smysl ani komentovat...GeorgosAc píše:George_D píše:no uvidíme černošku jsem ještě nemělpavouk píše:Buzny jsme proto ,že nás holky nechtěj![]()
![]()
A mi se tak museli uchýlit k buzeranství
Sežeňte nám nějaký baby a buzny nebudem
![]()
![]()
![]()
za todle mas 10 bodu , malda uz neni bilej negr , ale bílá černoška