A sakra. To je smula. Hlavne, ze zijes.sannycars píše:tak ja bohuzel musim zrusit svou ucast na sraze,nebot vcera pri ceste domu ze srazu v pribrami jsem otocil m3 ctyrikrat pres strechu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	BIG BMW 2007
- 
				Lukáš
 - Kontaktovat uživatele:

sumachr píše:mozna prijedu sluzebakem na otockuDC píše:škoda schumi![]()
BTW pro případ nouze sem dohodl i přítomnost BMW servisního střediska, takže když se něco rozbije, nebudete bez pomoci
ale ty si rikal ze skodovky nepoustis
DC si muže pouštět tak maximlaně CD-čko, u vstupu sem já, a rozhodnu koho vpustim a koho ne
- 

DC 
							 - Výkonná rada
 - Klubové ID: 55
 - Kontaktovat uživatele:

tebe pustí Booobika hezky s papírem nebojsumachr píše:mozna prijedu sluzebakem na otockuDC píše:škoda schumi![]()
BTW pro případ nouze sem dohodl i přítomnost BMW servisního střediska, takže když se něco rozbije, nebudete bez pomoci
ale ty si rikal ze skodovky nepoustis
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík

- 
				sumachr
 - Klubové ID: 52
 - Kontaktovat uživatele:

DC píše:tebe pustí Booobika hezky s papírem nebojsumachr píše:mozna prijedu sluzebakem na otockuDC píše:škoda schumi![]()
ale ty si rikal ze skodovky nepoustis![]()
nejak to jeste vymyslim.. nebo hold vyplacnu svuj benal do firmy no
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Jak jedeš??? Dáme race???pavouk píše:A na co dohajzlu čekášPyron píše:Tywe jak se snad taky přihlásím![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 

DC 
							 - Výkonná rada
 - Klubové ID: 55
 - Kontaktovat uživatele:

mám bohužel nepříjemnou zprávu pro všechny účastníky, kteří neposlali zatím registraci nebo přijedou až přímo na letiště - kvůli velkému zájmu sme na limitu propustnosti trati RZ, tudíž uzavírám registrace pro RZ  

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík

- George_D
 - Kontaktovat uživatele:

Já myslim že pavouk zvládne všechno, má přeci plno nožiček a ručičekGeorgosAc píše:Jířo , ty chceš drtit pavouka ????? myslis ze bude schopen drzet volant pevne a rovneGeorge_D píše:Jak jedeš??? Dáme race???pavouk píše: A na co dohajzlu čekáš![]()
![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
 - Kontaktovat uživatele:

Ty vole, já myslel cestu na Big, jak jedeš a tak?? V kolik, kudy???pavouk píše:Je to takPorazím každého
Ale musím mu před soutěží probodat pneu
Takže kdo si se mnou chce zasoutěžit
![]()

- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

George chce zase vyrazit o hodinu později a překvapit tě jak na tebe bude někde čekat s cigárkem...George_D píše:Ty vole, já myslel cestu na Big, jak jedeš a tak?? V kolik, kudy???pavouk píše:Je to takPorazím každého
Ale musím mu před soutěží probodat pneu
Takže kdo si se mnou chce zasoutěžit
![]()
já bych s tebou race dal...