A sakra. To je smula. Hlavne, ze zijes.sannycars píše:tak ja bohuzel musim zrusit svou ucast na sraze,nebot vcera pri ceste domu ze srazu v pribrami jsem otocil m3 ctyrikrat pres strechu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2007
-
- Kontaktovat uživatele:
sumachr píše:mozna prijedu sluzebakem na otockuDC píše:škoda schumi![]()
BTW pro případ nouze sem dohodl i přítomnost BMW servisního střediska, takže když se něco rozbije, nebudete bez pomoci
ale ty si rikal ze skodovky nepoustis
DC si muže pouštět tak maximlaně CD-čko, u vstupu sem já, a rozhodnu koho vpustim a koho ne

-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
tebe pustí Booobika hezky s papírem nebojsumachr píše:mozna prijedu sluzebakem na otockuDC píše:škoda schumi![]()
BTW pro případ nouze sem dohodl i přítomnost BMW servisního střediska, takže když se něco rozbije, nebudete bez pomoci
ale ty si rikal ze skodovky nepoustis

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
DC píše:tebe pustí Booobika hezky s papírem nebojsumachr píše:mozna prijedu sluzebakem na otockuDC píše:škoda schumi![]()
ale ty si rikal ze skodovky nepoustis![]()

nejak to jeste vymyslim.. nebo hold vyplacnu svuj benal do firmy no

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Jak jedeš??? Dáme race???pavouk píše:A na co dohajzlu čekášPyron píše:Tywe jak se snad taky přihlásím![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
mám bohužel nepříjemnou zprávu pro všechny účastníky, kteří neposlali zatím registraci nebo přijedou až přímo na letiště - kvůli velkému zájmu sme na limitu propustnosti trati RZ, tudíž uzavírám registrace pro RZ 

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já myslim že pavouk zvládne všechno, má přeci plno nožiček a ručičekGeorgosAc píše:Jířo , ty chceš drtit pavouka ????? myslis ze bude schopen drzet volant pevne a rovneGeorge_D píše:Jak jedeš??? Dáme race???pavouk píše: A na co dohajzlu čekáš![]()
![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, já myslel cestu na Big, jak jedeš a tak?? V kolik, kudy???pavouk píše:Je to takPorazím každého
Ale musím mu před soutěží probodat pneu
Takže kdo si se mnou chce zasoutěžit
![]()

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
George chce zase vyrazit o hodinu později a překvapit tě jak na tebe bude někde čekat s cigárkem...George_D píše:Ty vole, já myslel cestu na Big, jak jedeš a tak?? V kolik, kudy???pavouk píše:Je to takPorazím každého
Ale musím mu před soutěží probodat pneu
Takže kdo si se mnou chce zasoutěžit
![]()

já bych s tebou race dal...