No pro mě to byla asi nej akce v životě, protože po bilancování jsem přišel na to, že jsem denně minimálně vypil láhev Finský a k tomu 10-15 malých pivek a to vše DENNE, no vim jsem asi prase, ale nedokážu si to vysvětlit, byl to Mord, tak jsem se Mordoval co to šlo, mazec
Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura
Ach jo to je ostuda
Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura
Ach jo to je ostuda
Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda
Jsi odvážná - a to tam všichni ocenili
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda
Přesně tak, byla jsi hoooodně odvažná a ostudu jsi určitě neudělala!!!!!
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda
myslim že neměla navybranou... ale bylo to dobrý, o zpívání nejde, jde o to pobavit ostatní...
Ach jo to je ostuda
Prosimtě, beztak byli všichni ožratý jako Pavouk se 100rmem, tak byla sranda. Hlavně že jsi něco vyhrála ne, jsi byla nasraná, že žádná cena a nakonec zájezd Bylo to fajn a zábavné PLYN.........................PLYN...........................PLYN
Pyron píše:
Já myslel že noc s pavoukem vyhrál 100rm a ty tady píšeš o nějaký dávce od Standy...
Tak takhle jsem si (usr--al) ve společnosti poprvé
co kecáš..... a co v Olomouci pri zastávce na Shell a jeste pred damou a jeste vedle me........ takovej vaječák ?
Ty hade Tak tohle na mě nesvalíš Já jsem se tak styděl
dokud jsi se nepřiznal Jak mi řekla ( "něžně" ) ty jsis usral tak to je fakt puch - To byl vaječák jako prase Řízečku A prý na rozloučenou v mém kraji se podává ruka a to je vše
pavouk píše:
Tak takhle jsem si (usr--al) ve společnosti poprvé
co kecáš..... a co v Olomouci pri zastávce na Shell a jeste pred damou a jeste vedle me........ takovej vaječák ?
Ty hade Tak tohle na mě nesvalíš Já jsem se tak styděl
dokud jsi se nepřiznal Jak mi řekla ( "něžně" ) ty jsis usral tak to je fakt puch - To byl vaječňák jako prase Řízečku A prý na rozloučenou v mém kraji se podává ruka a to je vše