Já myslel že noc s pavoukem vyhrál 100rm a ty tady píšeš o nějaký dávce od Standy...pavouk píše:.... jsem zase zažil pořádnou dávku standy
..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	MORDSESSION 2007 - o akci
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

No pro mě to byla asi nej akce v životě, protože po bilancování jsem přišel na to, že jsem denně minimálně vypil láhev Finský a k tomu 10-15 malých pivek a to vše DENNE, no vim jsem asi prase, ale nedokážu si to vysvětlit, byl to Mord, tak jsem se Mordoval co to šlo, mazec  

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				Pivson
 - Klubové ID: 570
 - Kontaktovat uživatele:

Přesně tak, byla jsi hoooodně odvažná a ostudu jsi určitě neudělala!!!!!pavouk píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda![]()
Jsi odvážná - a to tam všichni ocenili![]()
- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

myslim že neměla navybranou...pavouk píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda![]()
Jsi odvážná - a to tam všichni ocenili![]()
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Prosimtě, beztak byli všichni ožratý jako Pavouk se 100rmem, tak byla sranda. Hlavně že jsi něco vyhrála ne, jsi byla nasraná, že žádná cena a nakonec zájezdLeni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
![]()
Ach jo to je ostuda

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
co kecáš..... a co v Olomouci pri zastávce na Shell a jeste pred damou a jeste vedle me........ takovej vaječákpavouk píše:Pyron píše:Já myslel že noc s pavoukem vyhrál 100rm a ty tady píšeš o nějaký dávce od Standy...pavouk píše:.... jsem zase zažil pořádnou dávku standy
..
Tak takhle jsem si (usr--al) ve společnosti poprvé
- 
				pavouk
 - Klubové ID: 370

Ty hadeGeorgosAc píše:co kecáš..... a co v Olomouci pri zastávce na Shell a jeste pred damou a jeste vedle me........ takovej vaječákpavouk píše:Pyron píše: Já myslel že noc s pavoukem vyhrál 100rm a ty tady píšeš o nějaký dávce od Standy...
Tak takhle jsem si (usr--al) ve společnosti poprvé?
dokud jsi se nepřiznal
pavouk píše:Ty hadeGeorgosAc píše:co kecáš..... a co v Olomouci pri zastávce na Shell a jeste pred damou a jeste vedle me........ takovej vaječákpavouk píše:
Tak takhle jsem si (usr--al) ve společnosti poprvé?
Tak tohle na mě nesvalíš
Já jsem se tak styděl
dokud jsi se nepřiznal![]()
Jak mi řekla ( "něžně" ) ty jsis usral
tak to je fakt puch
![]()
- To byl vaječňák jako prase Řízečku
![]()
![]()
A prý na rozloučenou
v mém kraji se podává ruka a to je vše
![]()