pomahal jsem si se spojkou, rychle proslapnuti a hned to slo rychleji do tocek...Lukas H. píše:To jo ale vem si kolik si musel ztratit vterin nez se to na tu trojku z te male rychlosti rozjelo,s novejma zadnima brzdama to bude taky brzdit lip a se slickama i ve predu...JFK píše:Budme realisti, kazda vterina je uz voser, tipuju 1:54s new prevodovkou a slickama ve predu
Jinak hosi s ferkama a GTckama nechapali i tak, tvlast kdyz nekoho z nich das o kolo
![]()
![]()
![]()
S takovejma problemama by bylo zlepseni o 3s o nicem..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	autodrom Most 7.6.2006
Ja se bavim o 7s pokud mas nejaky problemy ktery muzes odstranit (coz ty jsi mel), jinak jsou 3s samo hrozne moc o tom se ani nemusime bavit..JFK píše:pomahal jsem si se spojkou, rychle proslapnuti a hned to slo rychleji do tocek...Lukas H. píše:To jo ale vem si kolik si musel ztratit vterin nez se to na tu trojku z te male rychlosti rozjelo,s novejma zadnima brzdama to bude taky brzdit lip a se slickama i ve predu...JFK píše:Budme realisti, kazda vterina je uz voser, tipuju 1:54s new prevodovkou a slickama ve predu
Jinak hosi s ferkama a GTckama nechapali i tak, tvlast kdyz nekoho z nich das o kolo
![]()
![]()
![]()
S takovejma problemama by bylo zlepseni o 3s o nicem..
Jinak kdyz to neni problem vic jak 3 vteriny u casu 1:57 tak to za mesic prijed predvezt
N54 PWR

psal jsem ze se hodlam zlepsit o 3 vteriny kdyz bude vse ok, tobe se to zda malo tak o co ti zase jde?Lukas H. píše:Ja se bavim o 3s pokud mas nejaky problemy ktery muzes odstranit (coz ty jsi mel), jinak jsou 3s samo hrozne moc o tom se ani nemusime bavit..JFK píše:pomahal jsem si se spojkou, rychle proslapnuti a hned to slo rychleji do tocek...Lukas H. píše: To jo ale vem si kolik si musel ztratit vterin nez se to na tu trojku z te male rychlosti rozjelo,s novejma zadnima brzdama to bude taky brzdit lip a se slickama i ve predu...S takovejma problemama by bylo zlepseni o 3s o nicem..
Jinak kdyz to neni problem vic jak 3 vteriny u casu 1:57 tak to za mesic prijed predvezt
Hehe jsi me s tema 3 vterinama zmatnul, kdyby jsi nebyl rychlej jak prujem tak by jsi cetl 7s...JFK píše:ty uz ani nevis co pises, jednou tri vteriny , jednou si to v prispevku upravis na sedum vterin... nechapu
N54 PWR

jizdu jsem prizpusobil stavu auta... takze kdyz mi klouzal predek tak sem se do zatacky nehrnul jak kokot ale jel jsem vzdy ciste tak aby jsem neztracel diky tem gumam... a to same plati i o tech dvou zatackach ktere se projizdi normalne na dvojku... najel jsem si vic ze siroka horsi stopu aby jsem neztratil moc rychlost a projel to na trojku s tim ze jsem si pomahal spojkou... dvakrat do ni kopnes a hned je to v otackach (pokud mas spojku ktera to pobere) 
  takze v tom nevidim takovou ztratu, max ty 3 vteriny coz je i tak hodne... 

uvidime za mesic... odhadovat muzes, realita je pak uplne jina, treba budes prekvapenejLOPOLO píše:Ja myslim ze vysledek je to vic nez dobrej i tak jak to je ted .. svuj cas bych vodhadoval pri svym setupu ( dlouhej diferak, totalne nedostacujici brzdy, sjety gumy na takovejch 2:05-2:06 maximalne )
PS: M3 E46 a E36 bez slicku zajizdi prumer cca 2:10, ted v Moste meli vsichni slicky nebo poloslicky kdo zajel lepe nez 2:08
mno mohli udelat jednu pulhodinku radostiJFK píše:uvidime za mesic... odhadovat muzes, realita je pak uplne jina, treba budes prekvapenejLOPOLO píše:Ja myslim ze vysledek je to vic nez dobrej i tak jak to je ted .. svuj cas bych vodhadoval pri svym setupu ( dlouhej diferak, totalne nedostacujici brzdy, sjety gumy na takovejch 2:05-2:06 maximalne )kolem 5.7.2006 je dalsi akce... a driftovani je tabu, me za to vyhodili z okruhu