Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MOST okruh 18.5.2006
-
- Kontaktovat uživatele:
Me se stala krasna vec...dalnice, vytocena trojka asi 150km/hod a najednou rana, rikam mozna praskly kolo...a najednou citim jak se vibrace meni podle pridani plynu na neutral, tak zastavim a uz vidim zpod haupny para a tekla voda...
Tak rikam, super, tesneni , nebo dira v hlave...
Ostavil jsem to na benzince a rikal jsem si...doufam, ze si to nekdo veme,aspon to nebudu muset sam hodit ze skaly.. uz me to auto(teda motor) sere...
Nakonec az jsem si pro to prijel druhej den a divam se, ze je rozbita vrtule a ulomky rozbily chladic...tak odtah do garaze..
Dnes jsem sel vycistit rozdelovac, protoze motor jel jen na 5 valcu...ocitil jsem a nic se nezlepsilo..a pak rikam, ta vrtule je pekne omigana..ze by ty vibrace byly tim?..a bingo.. motor je diky bohu v poradku.Ted jen koupit novej chladic a vrtulu a auto bude zase ok.
(pravdepodobna pricina je vule na lozisku vodni pumpy, vrtule asi kolidovala s nejakym vystupkem na motoru ktery je jen kousicek vedle.Zpod auta me to nic natahnout nemohlo, mam spodni kryty motoru komplet)
To jen na vysvetleni, proc jsem zatim nic neposlal...nevedel jsem, jestli bude auto pojizdny...
Ostavil jsem to na benzince a rikal jsem si...doufam, ze si to nekdo veme,aspon to nebudu muset sam hodit ze skaly.. uz me to auto(teda motor) sere...
Nakonec az jsem si pro to prijel druhej den a divam se, ze je rozbita vrtule a ulomky rozbily chladic...tak odtah do garaze..
Dnes jsem sel vycistit rozdelovac, protoze motor jel jen na 5 valcu...ocitil jsem a nic se nezlepsilo..a pak rikam, ta vrtule je pekne omigana..ze by ty vibrace byly tim?..a bingo.. motor je diky bohu v poradku.Ted jen koupit novej chladic a vrtulu a auto bude zase ok.
(pravdepodobna pricina je vule na lozisku vodni pumpy, vrtule asi kolidovala s nejakym vystupkem na motoru ktery je jen kousicek vedle.Zpod auta me to nic natahnout nemohlo, mam spodni kryty motoru komplet)
To jen na vysvetleni, proc jsem zatim nic neposlal...nevedel jsem, jestli bude auto pojizdny...
psena píše:Me se stala krasna vec...dalnice, vytocena trojka asi 150km/hod a najednou rana, rikam mozna praskly kolo...a najednou citim jak se vibrace meni podle pridani plynu na neutral, tak zastavim a uz vidim zpod haupny para a tekla voda...
sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Pavel H
sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.[/quote]
Jo mam.... to me jen ale osud zkousi.
Jinak pumpa nebyla repasovana, byla od servisaka, bez zaruky...tri roky stala v regale...takze on ji vezme zpet a zrepasuje tu moji starou.
Do mesice to bude snad jezdit
sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.[/quote]

Jinak pumpa nebyla repasovana, byla od servisaka, bez zaruky...tri roky stala v regale...takze on ji vezme zpet a zrepasuje tu moji starou.

psena píše:[quote="Pavel H
sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.

to mas zato ze to tahas ven do takovejch sracek

skautik píše:psena píše:[quote="Pavel H
Jo mam.... to me jen ale osud zkousi.![]()
to mas zato ze to tahas ven do takovejch sracek

Ano, spravne. Ja to mam jeste v garazi a jen obcas to provezu po zahrade, aby nebyla smutna a prohralo se to.
-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:RuDoSh píše:Lukas H. píše:Takze uz mate jen 3 dny na to poslat zalohu.. Zatim nevim co si o tom myslet, jestli jen serete na to poslat ty prachy nebo jestli ty silny reci o ucasti byli jen keci... U nekterych lidi by me to neprekvapilo, ale u nekterych celkem ano...
nemam ani ctyri kilanavic nevim, jestli do te doby bude kara ve stavu kdy bych s tim jel v klidu 440km na okruh
, ale nic jsem neslibil
psal jsi toto: pokud stihnu dat auto do kupy (minimalne predni tlumice, kloubek na rizeni a zadni brzdytak jedu, pokud nestihnu tak snad aspon s nekym prijedu
jo to bylo pred tim nez si to pujcil otec a sejmulo ho nejake STicko

uz je to tyden v servise (jen promackly blatnik a ceka se na fungl naraznik) a zrovna se snad vyresi ty ostatni veci(proto ted nemam ani ty 400 kila, a nez to zaplati pojistovna tak budu muset platit i ten lak a naraznik)..... s tou druhou casti porad souhlasim

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Fikop píše:Misa píše:[quote="CharlitoCZ"]ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)
Zeptej se Speedyho
Speedy už to zažil??? Speedy pochlub se?
a ne jednou

ale to nebyl nikdo z klubu kdo ho naboural
ted se snad nic stat nemuze pokud nebude nikdo riskantne kravit, coz neverim ze by nekdo z nas jel na okruh si omlatit milacka
sumachr píše:skautik píše:Fikop píše:[quote="Misa"][quote="CharlitoCZ"]ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)
Zeptej se Speedyho
Speedy už to zažil??? Speedy pochlub se?
a ne jednou

ale to nebyl nikdo z klubu kdo ho naboural
ted se snad nic stat nemuze pokud nebude nikdo riskantne kravit, coz neverim ze by nekdo z nas jel na okruh si omlatit milacka[/quote]
pokud bude sucho tak by to melo byt v pohode...

-
- Kontaktovat uživatele: