Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MOST okruh 18.5.2006

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od psena »

Me se stala krasna vec...dalnice, vytocena trojka asi 150km/hod a najednou rana, rikam mozna praskly kolo...a najednou citim jak se vibrace meni podle pridani plynu na neutral, tak zastavim a uz vidim zpod haupny para a tekla voda...
Tak rikam, super, tesneni , nebo dira v hlave...
Ostavil jsem to na benzince a rikal jsem si...doufam, ze si to nekdo veme,aspon to nebudu muset sam hodit ze skaly.. uz me to auto(teda motor) sere...
Nakonec az jsem si pro to prijel druhej den a divam se, ze je rozbita vrtule a ulomky rozbily chladic...tak odtah do garaze..
Dnes jsem sel vycistit rozdelovac, protoze motor jel jen na 5 valcu...ocitil jsem a nic se nezlepsilo..a pak rikam, ta vrtule je pekne omigana..ze by ty vibrace byly tim?..a bingo.. motor je diky bohu v poradku.Ted jen koupit novej chladic a vrtulu a auto bude zase ok.
(pravdepodobna pricina je vule na lozisku vodni pumpy, vrtule asi kolidovala s nejakym vystupkem na motoru ktery je jen kousicek vedle.Zpod auta me to nic natahnout nemohlo, mam spodni kryty motoru komplet)
To jen na vysvetleni, proc jsem zatim nic neposlal...nevedel jsem, jestli bude auto pojizdny...
Pavel H

#162 Příspěvek od Pavel H »

psena píše:Me se stala krasna vec...dalnice, vytocena trojka asi 150km/hod a najednou rana, rikam mozna praskly kolo...a najednou citim jak se vibrace meni podle pridani plynu na neutral, tak zastavim a uz vidim zpod haupny para a tekla voda...
Tak rikam, super, tesneni , nebo dira v hlave...
Ostavil jsem to na benzince a rikal jsem si...doufam, ze si to nekdo veme,aspon to nebudu muset sam hodit ze skaly.. uz me to auto(teda motor) sere...
Nakonec az jsem si pro to prijel druhej den a divam se, ze je rozbita vrtule a ulomky rozbily chladic...tak odtah do garaze..
Dnes jsem sel vycistit rozdelovac, protoze motor jel jen na 5 valcu...ocitil jsem a nic se nezlepsilo..a pak rikam, ta vrtule je pekne omigana..ze by ty vibrace byly tim?..a bingo.. motor je diky bohu v poradku.Ted jen koupit novej chladic a vrtulu a auto bude zase ok.
(pravdepodobna pricina je vule na lozisku vodni pumpy, vrtule asi kolidovala s nejakym vystupkem na motoru ktery je jen kousicek vedle.Zpod auta me to nic natahnout nemohlo, mam spodni kryty motoru komplet)
To jen na vysvetleni, proc jsem zatim nic neposlal...nevedel jsem, jestli bude auto pojizdny...

sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#163 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ja teda jedu kazdopadne, jen seru na to poslat prachy :)
ne musim dat do hromady abs, abych to tam neprobrzdil :))
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#164 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

skautik píše:ja teda jedu kazdopadne, jen seru na to poslat prachy :)
ne musim dat do hromady abs, abych to tam neprobrzdil :))

No tak na to neserte a poslete to, zachvili to naplnime cizakama a budete mit popici.. :D
N54 PWR
psena
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od psena »

[quote="Pavel H
sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.[/quote]

Jo mam.... to me jen ale osud zkousi. :D
Jinak pumpa nebyla repasovana, byla od servisaka, bez zaruky...tri roky stala v regale...takze on ji vezme zpet a zrepasuje tu moji starou.
Do mesice to bude snad jezdit :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#166 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:[quote="Pavel H
sakra ty s tim mas porad nejake problemy. Ja myslel, ze si daval pumpu novou/repasovanou...kdyztak te na okruhu svezu.

Jinak pumpa nebyla repasovana, byla od servisaka, bez zaruky...tri roky stala v regale...takze on ji vezme zpet a zrepasuje tu moji starou.
Do mesice to bude snad jezdit :D[/quote]

to mas zato ze to tahas ven do takovejch sracek :)
Pavel H

#167 Příspěvek od Pavel H »

skautik píše:
psena píše:[quote="Pavel H

Do mesice to bude snad jezdit :D

to mas zato ze to tahas ven do takovejch sracek :)[/quote]

Ano, spravne. Ja to mam jeste v garazi a jen obcas to provezu po zahrade, aby nebyla smutna a prohralo se to.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od RuDoSh »

JFK píše:
RuDoSh píše:
Lukas H. píše:Takze uz mate jen 3 dny na to poslat zalohu.. Zatim nevim co si o tom myslet, jestli jen serete na to poslat ty prachy nebo jestli ty silny reci o ucasti byli jen keci... U nekterych lidi by me to neprekvapilo, ale u nekterych celkem ano...

nemam ani ctyri kila :-) navic nevim, jestli do te doby bude kara ve stavu kdy bych s tim jel v klidu 440km na okruh :-), ale nic jsem neslibil :-D

psal jsi toto: pokud stihnu dat auto do kupy (minimalne predni tlumice, kloubek na rizeni a zadni brzdy :D tak jedu, pokud nestihnu tak snad aspon s nekym prijedu :D

jo to bylo pred tim nez si to pujcil otec a sejmulo ho nejake STicko :-)

uz je to tyden v servise (jen promackly blatnik a ceka se na fungl naraznik) a zrovna se snad vyresi ty ostatni veci(proto ted nemam ani ty 400 kila, a nez to zaplati pojistovna tak budu muset platit i ten lak a naraznik)..... s tou druhou casti porad souhlasim :-)
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od CharlitoCZ »

já už se těšim :D
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od CharlitoCZ »

ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od Fikop »

Fikop píše:Dnes přišla výplata tak dnes pošlu zálohu, možná se peníze na ůčtu oběví po 15.3 zaleží jak dlouho jim to potrvá. Tak s tím nějak počítejte.....děkuji za trpělivost......

Zaplaceno 8)
Misa Moderátor
Moderátor

#172 Příspěvek od Misa Moderátor »

CharlitoCZ píše:ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)

Zeptej se Speedyho :fuck:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od Fikop »

Misa píše:
CharlitoCZ píše:ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)

Speedy už to zažil??? Speedy pochlub se? :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#174 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fikop píše:
Misa píše:

a ne jednou :)
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od sumachr »

skautik píše:
Fikop píše:
Misa píše:[quote="CharlitoCZ"]ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)

a ne jednou :)[/quote]

ale to nebyl nikdo z klubu kdo ho naboural

ted se snad nic stat nemuze pokud nebude nikdo riskantne kravit, coz neverim ze by nekdo z nas jel na okruh si omlatit milacka
JFK Čestný člen
Čestný člen

#176 Příspěvek od JFK Čestný člen »

sumachr píše:
skautik píše:
Fikop píše:[quote="Misa"][quote="CharlitoCZ"]ještě se zeptám, jak to bude při nehodě? (snad žádná u nikoho nebude)

a ne jednou :)[/quote]

ale to nebyl nikdo z klubu kdo ho naboural

ted se snad nic stat nemuze pokud nebude nikdo riskantne kravit, coz neverim ze by nekdo z nas jel na okruh si omlatit milacka[/quote]

pokud bude sucho tak by to melo byt v pohode... :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#177 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Od nekoho prisla zaloha nebo clenskej prispevek z posty(410Kc), bohuzel ale neni poznat od koho... Dotycnech necht se prihlasi s oskenovanym ustrizkem ze slozenky...
N54 PWR
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od CharlitoCZ »

já poslal 407,- :(

btw. jak to vypadá s těma nálepkama na dveře? Se o to klidně postarám :wink:
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Honza-net »

Budu s sebou brát kameramana, co si nějakou dobu přivydělával jako kameraman automobilových závodů. Doufám že se nějaké ty záběry hodí.. :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#180 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Honza-net píše:Budu s sebou brát kameramana, co si nějakou dobu přivydělával jako kameraman automobilových závodů. Doufám že se nějaké ty záběry hodí.. :D

Super :thumbsup: :)
N54 PWR
Odpovědět