PS: s kym sem to jel v aute a natacel nejak v tom zmatku a moc lidi novych mam gulaš

skoda, cekali jsme na tebe a nikdo ani nemel telefon aby ti cinknul jak to s tebou vypada ... ale je jasny ze v tom pocasi jsi to z beskyd nemel lehky, mas omluvenkuFikop píše:Ku.va mě sere že jsem nedojel.....kurva,kurva a kurva.......Kolik vás tam teda bylo? Video bude freedownload? Kurva........
jo, jo, hlásím se k tomudargon píše:ja neivm ja jsem nasedl a uz me unasel prycxsun píše:co jsem stihnul sledovat tak myslim ze jsi jel s jaraxemdargon píše:PS: s kym sem to jel v aute a natacel nejak v tom zmatku a moc lidi novych mam gulaš![]()
jojo urcite bych udelal jeste nejaky sraz, patecni pocasi bylo jak delane pro pradny sraz
bylo to suchý než jsem dojel dom, dobře mi to topí, pustím haicung naplno a otevřu zadní okýnka, to je pohoda.GeorgosAc píše:uz mas suché oblečení ?JaraX píše:jo, jo, hlásím se k tomudargon píše: ja neivm ja jsem nasedl a uz me unasel pryc![]()
jojo urcite bych udelal jeste nejaky sraz, patecni pocasi bylo jak delane pro pradny sraz
Díky že jste na mě chtěli počkat, ale jak jsem říkal ten den byl iba na pikaču. Tak doufám že příště to vyjde........xsun píše:skoda, cekali jsme na tebe a nikdo ani nemel telefon aby ti cinknul jak to s tebou vypada ... ale je jasny ze v tom pocasi jsi to z beskyd nemel lehky, mas omluvenkuFikop píše:Ku.va mě sere že jsem nedojel.....kurva,kurva a kurva.......Kolik vás tam teda bylo? Video bude freedownload? Kurva........rekl bych ze do konce zimy jeste neco podniknem ...
jinak sjelo se nas nejak kolem desiti aut, jsem to nepocital ...
fotky i video je v lepším rozlišení Olympus A95 a bráchovým Nikonem... jen sem na net by se to nevlezlo tak pokud bude zájem můžes stahovat od Xsuna v plné velikostidouby píše:2Huska:
heh super fotak s dobrym rozlisenimasi by to chtelo vetsi fotky, ale diky za ne.
jinak Jarax se tvari nadsene, priste to zkusim i ja![]()
uz se tesim na dargonovo vajdeo.