Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
olomouc
-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
ok, supr ... ale zitra to asi nema cenu abys jel az z jicina (no i kdyz to je jasne na tobeFikop píše:Já jsem pro......Můžu zítra v pátek a celý příští týden, takže je mi to celkem jedno.... Mám totiš dowolenou![]()
Určitě by to chtělo počkat na trochu sněhu.
A? se možem trochu vyblbnout

ale podnikl bych teda neco pres den pristi tyden, by melo neco napadnout snad ... zalezi na vas jak muzete ... kdyz se sjede par aut tak to muze byt fun
-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
co teda zitra kolem pul sedmy na JETce (vypadovka na Hranice)? jenom na chvilu, pokec ... domluvime jestli ma cenu udelat neco pristi tejden ... napiste jestli nekdo prijede, at tam nesmrdim sam ...GeorgosAc píše: Nevim v kolik se vratim a na kolik to planujes , brnkni mi , nebo napis , ja uvidim kde zrovna budu.
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
xsun píše:co teda zitra kolem pul sedmy na JETce (vypadovka na Hranice)? jenom na chvilu, pokec ... domluvime jestli ma cenu udelat neco pristi tejden ... napiste jestli nekdo prijede, at tam nesmrdim sam ...GeorgosAc píše: Nevim v kolik se vratim a na kolik to planujes , brnkni mi , nebo napis , ja uvidim kde zrovna budu.
To asi pro mě nemá cenu abych jezdil na chvilusraz...Radši pořádně domluvme ten příští týden.
Speedy ty bys přijel sám se svým pytlem BraMbor(W) nebo by vás přijelo víc?