Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdyz se samo-svira aneb Brnensky minisraz na poli :-)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
adam

#21 Příspěvek od adam »

tady v Tesine mame taky snih :-)
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fenri »

Tady máme dobrejch 15-20cm (na vejšku,né na dýlku :idea: )
Zave
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zave »

pry po cele cepublice chumeli a bez retezu se neda a tady u nas v Brne sviti slunko, je uplne sucho a 0°C :cry: :? :cry:
adam

#24 Příspěvek od adam »

Zave píše:pry po cele cepublice chumeli a bez retezu se neda a tady u nas v Brne sviti slunko, je uplne sucho a 0°C :cry: :? :cry:

Tak snad to vydrzi do pristiho tydne. Prijedu se do Brna ohrat :) Ale tady by mohlo snezit, po zkouskach chci na snb 8)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od matal Moderátor »

Kdepak u Brna máme takovej pěknej plácek? Příště bych taky vyjel...
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Zave
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Zave »

matal píše:Kdepak u Brna máme takovej pěknej plácek? Příště bych taky vyjel...

kvak, kvak, Mas. Okruh... tam je snih nejdele protoze jetam nejvetsi zima... kvak,kvak :lol:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tak vcera jsem jel z Kohoutovic do Zebetina, mozna znalci se jen zasmejou, ale pro me to bylo NEW a TOP--- ta silnice je zrejmne postavena na drift kontesty :-))) jel jsem ten usek nekolikrat a neni zadnej problem to jet cely rozevlate :-) jsou tam "unikovy zony" skoro vsude a je dobre videt do zatacek... doporucuju :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
svob

#28 Příspěvek od svob »

To Hanz: Já to nejzvádl, jaxi mi psal :(, ale zato jsem dneska byl o5 na parkovišti na GP, tam je to supeeeeeer :). Sice je tam už hodně ledu, ale třeba otočky o 360 jdou nádherně! Bych tam v týdnu udělal nějakej sraz! Ale až tak asi středa - po mám školu a v úterý jsem v DE. Tak kdyby se to někomu hodilo, napište!
Pavel

#29 Příspěvek od Pavel »

Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..
Zave
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Zave »

Pavel píše:Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..

dobry by bolo kdyby napadl snih pres den ve ctvrtek a pak by sme jim ukazali zac je toho loket se zadokolkama na Hrbitove :twisted: co Pavle? :D
Pavel

#31 Příspěvek od Pavel »

Zave píše:
Pavel píše:Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..

dobry by bolo kdyby napadl snih pres den ve ctvrtek a pak by sme jim ukazali zac je toho loket se zadokolkama na Hrbitove :twisted: co Pavle? :D

To jo... :D jenže ty se zase budeš učit do školy :mrgreen: takže s toho nic nebude :mrgreen: :mrgreen:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Zave »

Pavel píše:
Zave píše:

To jo... :D jenže ty se zase budeš učit do školy :mrgreen: takže s toho nic nebude :mrgreen: :mrgreen:

voe, minule k tomu jeste i chcalo takze to by bylo na pikacu tam stat s destnikem :mrgreen: skoda ze jsi neprijel ve stredu na srazik do carrefouru, sme tam dverovali za sebou - Psena, Ja, Huska a Svob :bigups:
svob

#33 Příspěvek od svob »

To Zave a Pavel: ja GP je toho dost, pojedem tam. Minuly týden se tam jezdilo... Ja tam byl dneska. :) a zítra dopoledne jdu na chvilu zase, taxe nekdo přidejte - z brňáků - psena, zave a další, co neznam :)
Pavel

#34 Příspěvek od Pavel »

Zave píše:
Pavel píše:
Zave píše:[quote="Pavel"]Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..

voe, minule k tomu jeste i chcalo takze to by bylo na pikacu tam stat s destnikem :mrgreen: skoda ze jsi neprijel ve stredu na srazik do carrefouru, sme tam dverovali za sebou - Psena, Ja, Huska a Svob :bigups:[/quote]

Já bych dojel ale se mnou z prace jezdí ještě 3 lidi ati chtěj hned domů :?
Pavel

#35 Příspěvek od Pavel »

svob píše:To Zave a Pavel: ja GP je toho dost, pojedem tam. Minuly týden se tam jezdilo... Ja tam byl dneska. :) a zítra dopoledne jdu na chvilu zase, taxe nekdo přidejte - z brňáků - psena, zave a další, co neznam :)

Hlavně se domluvme na přesným datumu,času a místu setkání 8) .mám to do Brna 50km :? tak a? vím kdy mám vyjet :)
svob

#36 Příspěvek od svob »

To Pavel: tak to nějak vymysli. Já to vidím, že někdy mezi 10 a 10:30 bych mohl být. Odpoledne mám školu, takže to nemůžu :(. Leda pak někdy třeba ve středu bo tak.
Pavel

#37 Příspěvek od Pavel »

svob píše:To Pavel: tak to nějak vymysli. Já to vidím, že někdy mezi 10 a 10:30 bych mohl být. Odpoledne mám školu, takže to nemůžu :(. Leda pak někdy třeba ve středu bo tak.

Zítra nemužu mám leštit nějaký auta :? .takže asi v tu středu.Čas jak bude vyhovovat vám ostaním.A vůbec serte na školu a je to.. :mrgreen:
svob

#38 Příspěvek od svob »

To Pavel: :) já na ji seru, vždy? tam chodím jednou týdně za 3 cvika :), na přednášky z vysoka s..... a na zkoušky to chodím "zkoušet" a většinou mi to dají :P. No jo, ale ja teď musím napsat diplomku, páč už teď končím :(, sakra, se mi ze školy moc nechce, to je takový leháro...
No jo, takže zítra jedu na skok asi sám, ale středa se mi taky hodí, tak hoďte někdo nějaký čas.
psena
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od psena »

svob píše:To Pavel: :) já na ji seru, vždy? tam chodím jednou týdně za 3 cvika :), na přednášky z vysoka s..... a na zkoušky to chodím "zkoušet" a většinou mi to dají :P. No jo, ale ja teď musím napsat diplomku, páč už teď končím :(, sakra, se mi ze školy moc nechce, to je takový leháro...
No jo, takže zítra jedu na skok asi sám, ale středa se mi taky hodí, tak hoďte někdo nějaký čas.

ja bych se pridal, ale makam od 9-12 hod...takze jedine odpoledne!
A takhle to mam celej tyden, ke konci tydne prijdou na auto uz spoilery a to uz do snehu moc nepujde, i kdyz pokud nebude vysokej, tak no prob....
svob

#40 Příspěvek od svob »

To Psena: to je škoda, já odpoledne nemůžu :(, tak v tu středu? Jinak o plasty neměj strach, takový závěje tam nejsou ;), pokud nebudeš mít nějakou radlici... ;)
Odpovědět