Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kdyz se samo-svira aneb Brnensky minisraz na poli :-)
tak vcera jsem jel z Kohoutovic do Zebetina, mozna znalci se jen zasmejou, ale pro me to bylo NEW a TOP--- ta silnice je zrejmne postavena na drift kontesty
)) jel jsem ten usek nekolikrat a neni zadnej problem to jet cely rozevlate
jsou tam "unikovy zony" skoro vsude a je dobre videt do zatacek... doporucuju 

“Ability is what you're capable of doing.”
To Hanz: Já to nejzvádl, jaxi mi psal
, ale zato jsem dneska byl o5 na parkovišti na GP, tam je to supeeeeeer
. Sice je tam už hodně ledu, ale třeba otočky o 360 jdou nádherně! Bych tam v týdnu udělal nějakej sraz! Ale až tak asi středa - po mám školu a v úterý jsem v DE. Tak kdyby se to někomu hodilo, napište!

Zave píše:Pavel píše:Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..
dobry by bolo kdyby napadl snih pres den ve ctvrtek a pak by sme jim ukazali zac je toho loket se zadokolkama na Hrbitoveco Pavle?
To jo...

-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:Zave píše:Pavel píše:Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..
dobry by bolo kdyby napadl snih pres den ve ctvrtek a pak by sme jim ukazali zac je toho loket se zadokolkama na Hrbitoveco Pavle?
To jo...jenže ty se zase budeš učit do školy
takže s toho nic nebude
![]()
voe, minule k tomu jeste i chcalo takze to by bylo na pikacu tam stat s destnikem

Zave píše:Pavel píše:Zave píše:[quote="Pavel"]Já mám volno celej tejden tak bych byl pro.Co ostatní brňáci?...Zave,Psena a spol..
To jo...jenže ty se zase budeš učit do školy
takže s toho nic nebude
![]()
voe, minule k tomu jeste i chcalo takze to by bylo na pikacu tam stat s destnikem

Já bych dojel ale se mnou z prace jezdí ještě 3 lidi ati chtěj hned domů

svob píše:To Zave a Pavel: ja GP je toho dost, pojedem tam. Minuly týden se tam jezdilo... Ja tam byl dneska.a zítra dopoledne jdu na chvilu zase, taxe nekdo přidejte - z brňáků - psena, zave a další, co neznam
Hlavně se domluvme na přesným datumu,času a místu setkání

To Pavel:
já na ji seru, vždy? tam chodím jednou týdně za 3 cvika
, na přednášky z vysoka s..... a na zkoušky to chodím "zkoušet" a většinou mi to dají
. No jo, ale ja teď musím napsat diplomku, páč už teď končím
, sakra, se mi ze školy moc nechce, to je takový leháro...
No jo, takže zítra jedu na skok asi sám, ale středa se mi taky hodí, tak hoďte někdo nějaký čas.

No jo, takže zítra jedu na skok asi sám, ale středa se mi taky hodí, tak hoďte někdo nějaký čas.
-
- Kontaktovat uživatele:
svob píše:To Pavel:já na ji seru, vždy? tam chodím jednou týdně za 3 cvika
, na přednášky z vysoka s..... a na zkoušky to chodím "zkoušet" a většinou mi to dají
. No jo, ale ja teď musím napsat diplomku, páč už teď končím
, sakra, se mi ze školy moc nechce, to je takový leháro...
ja bych se pridal, ale makam od 9-12 hod...takze jedine odpoledne!
A takhle to mam celej tyden, ke konci tydne prijdou na auto uz spoilery a to uz do snehu moc nepujde, i kdyz pokud nebude vysokej, tak no prob....