lukas.h. ja jedu.budu čekat na ty benzince co je tesně pred koncem dalnice u podebrad.sejdem se tam v 18.00.vyzvednete mě tam???kdyby něco,naka zmena,tak mi brnkni,at tam nečekam jak kokot!602-380431.OK????Dnes ani zítra se už na net.nedostanu,tak na to spolíhám!čus zejtra!
beemwex píše:lukas.h. ja jedu.budu čekat na ty benzince co je tesně pred koncem dalnice u podebrad.sejdem se tam v 18.00.vyzvednete mě tam???kdyby něco,naka zmena,tak mi brnkni,at tam nečekam jak kokot!602-380431.OK????Dnes ani zítra se už na net.nedostanu,tak na to spolíhám!čus zejtra!
beemwex píše:lukas.h. ja jedu.budu čekat na ty benzince co je tesně pred koncem dalnice u podebrad.sejdem se tam v 18.00.vyzvednete mě tam???kdyby něco,naka zmena,tak mi brnkni,at tam nečekam jak kokot!602-380431.OK????Dnes ani zítra se už na net.nedostanu,tak na to spolíhám!čus zejtra!
Radsi mi jeste po pate zavolej at nezapomenu...
nemam na tebe číslo!!!!!a uz musim jit!tak mi dej vedet jestli to platí v tech 18.00!díkes!budu tam na TUTY!!!!!!
Jááááááááááá taky z Černaku tak na mě nezapomente. Vyjíždim kolem půl čtvrtý z Roudnice nad Labem a pak ještě něco koupit v globusu takže tam do 17 určitě budu. Kdyby jste měli nutkání razit dřív tak brnkněte na 606242075 a ja se přivalim rychleji
Kdyz pojedete z ty benzinky co budete mít sraz s beemwex je to OMW tak to hnedka nehulte. Za cca 1 km je most a po prave strane panely u pilire. Dost casto je za tema panelama Laguna a mikrovlnkou a na konci dalnice se to vybira.
Pak jěště bacha za kruhakem ve vesnicich Odřepsy, Vlkov pod oškobrhem a Dlouhopolko. Jsou tam skoro pravidelně.
Taky pozor při vjezdu do HK tak si taky dost često smlsavaj.
Pivson píše:Kdyz pojedete z ty benzinky co budete mít sraz s beemwex je to OMW tak to hnedka nehulte. Za cca 1 km je most a po prave strane panely u pilire. Dost casto je za tema panelama Laguna a mikrovlnkou a na konci dalnice se to vybira.
Pak jěště bacha za kruhakem ve vesnicich Odřepsy, Vlkov pod oškobrhem a Dlouhopolko. Jsou tam skoro pravidelně.
Taky pozor při vjezdu do HK tak si taky dost često smlsavaj.