na Cernaku budu cca v 16,30hMIKI píše:tak kolik se nas na tom cernaku vubec sejde?aby jsme tam nakonec nebily dva...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hradec 25.6-27.6 - ucast
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
Radsi mi jeste po pate zavolej at nezapomenu...beemwex píše:lukas.h. ja jedu.budu čekat na ty benzince co je tesně pred koncem dalnice u podebrad.sejdem se tam v 18.00.vyzvednete mě tam???kdyby něco,naka zmena,tak mi brnkni,at tam nečekam jak kokot!602-380431.OK????Dnes ani zítra se už na net.nedostanu,tak na to spolíhám!čus zejtra!
N54 PWR
-
- Klubové ID: 771
- Kontaktovat uživatele:
nemam na tebe číslo!!!!!a uz musim jit!tak mi dej vedet jestli to platí v tech 18.00!díkes!budu tam na TUTY!!!!!!Lukas H. píše:Radsi mi jeste po pate zavolej at nezapomenu...beemwex píše:lukas.h. ja jedu.budu čekat na ty benzince co je tesně pred koncem dalnice u podebrad.sejdem se tam v 18.00.vyzvednete mě tam???kdyby něco,naka zmena,tak mi brnkni,at tam nečekam jak kokot!602-380431.OK????Dnes ani zítra se už na net.nedostanu,tak na to spolíhám!čus zejtra!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:No snad ne...MIKI píše:takze jsme zatim jenom tri??

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz pojedete z ty benzinky co budete mít sraz s beemwex je to OMW tak to hnedka nehulte. Za cca 1 km je most a po prave strane panely u pilire. Dost casto je za tema panelama Laguna a mikrovlnkou a na konci dalnice se to vybira.
Pak jěště bacha za kruhakem ve vesnicich Odřepsy, Vlkov pod oškobrhem a Dlouhopolko. Jsou tam skoro pravidelně.
Taky pozor při vjezdu do HK tak si taky dost često smlsavaj.
To jen tak pro upozornění.
Pak jěště bacha za kruhakem ve vesnicich Odřepsy, Vlkov pod oškobrhem a Dlouhopolko. Jsou tam skoro pravidelně.
To je servis!!!!Pivson píše:Kdyz pojedete z ty benzinky co budete mít sraz s beemwex je to OMW tak to hnedka nehulte. Za cca 1 km je most a po prave strane panely u pilire. Dost casto je za tema panelama Laguna a mikrovlnkou a na konci dalnice se to vybira.