Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moravska action

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Takze dne 3-4.1 se bude konat ve Zline - Brezuvky takova mensi chlastaci a kecaci akce spojena s moznym funem na blizkem letisti. Cena za noc je 250kc a fota chatky tady http://www.rudosh.chytrak.cz/pics/koliba/ Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
Chata je tak pro max 16 lidi takze je tak jeste 5-7 mist volnejch, ale neni podminka je vsechny obsadit... Takze kdo ma opravdovej zajem jet at sem napise ze jede a tim potvrdi svoji ucast. Hlasky typu je to je skoda zrovna nemam cas nebo jsem tam nebo tam sem nepiste.Ani ze je to moc daleko... :evil: Cas na rozmysleni je do 2.1.
N54 PWR
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od vir2l »

Jen dodam, ze tam samozrejme budu taky, kdyz do mam hned za domem. A pokud sem dojedete az z cech tak :ucta: :ucta: :ucta:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bombarder »

ty lisky a bobr to je super. jeste zvazim, ale snad by to slo. doufam, ze bavo neni podminkou..
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jo a jeste jsem zapomnel na ty kteri to jeste nevi, takze az budete vedet ze pojedete tak napiste... :) Ne Bawo podminkou neni...
N54 PWR
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

Bombarder píše:ty lisky a bobr to je super. jeste zvazim, ale snad by to slo. doufam, ze bavo neni podminkou..

neni.....vsak dojedte s renem spolu ;)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Nikita »

Lukas H. píše:Takze dne 3-4.1 se bude konat ve Zline - Brezuvky takova mensi chlastaci a kecaci akce spojena s moznym funem na blizkem letisti. Cena za noc je 250kc a fota chatky tady http://www.rudosh.chytrak.cz/pics/koliba/ Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
Chata je tak pro max 16 lidi takze je tak jeste 5-7 mist volnejch, ale neni podminka je vsechny obsadit... Takze kdo ma opravdovej zajem jet at sem napise ze jede a tim potvrdi svoji ucast. Hlasky typu je to je skoda zrovna nemam cas nebo jsem tam nebo tam sem nepiste.Ani ze je to moc daleko... :evil: Cas na rozmysleni je do 2.1.

Perfecto :super: :mrk:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Nikita »

Lukas H. píše: Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
At veme Lopolo sebou dceru :wink: :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

Nikita píše:
Lukas H. píše: Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
At veme Lopolo sebou dceru :wink: :D

Proc? Tobe je taky 13? :lol:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Nikita »

RuDoSh píše:
Aha, ja myslela ze je starsi :( :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Nikita píše:
RuDoSh píše:
Aha, ja myslela ze je starsi :( :D

no uz ji tahne na 15, ty s ni planujes duet?:) S tim "tatka" Lopolo asi souhlasit nebude:):)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Bombarder »

RuDoSh píše:
Bombarder píše:ty lisky a bobr to je super. jeste zvazim, ale snad by to slo. doufam, ze bavo neni podminkou..

neni.....vsak dojedte s renem spolu ;)

rene asi taky nepojede bawem, takze to je jedno.. :cry:
je nejaky program ? nebo se jen trochu "navalit" ? :shock:
asi ne,ale kdyby nahodou.. :twisted:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

JFK píše:no uz ji tahne na 15, ty s ni planujes duet?:) S tim "tatka" Lopolo asi souhlasit nebude:):)

Tak ji zasvětíme :devil: :mrgreen:
Jen aby "ta?ka" nevytáhl brokovnici... :bezzub:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

Bombarder píše:rene asi taky nepojede bawem, takze to je jedno.. :cry:
je nejaky program ? nebo se jen trochu "navalit" ? :shock:
asi ne,ale kdyby nahodou.. :twisted:

no pocitame s tim ze bude snih a ze vletime nekam na letiste zadriftovat....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jasně že jedu !!!
Bombi: jasně že můžeš jet se mnou v jeepu....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od darmon »

asi takhle, ucast sem prislibil rusohovi na icq na puvodni termin tj 10.1 nebo 17.1, v 3.1 je pro mne trosku problem, protoze to musim ukrutne solit na jine akci a pak se mi fakt nebude chtit tahnout autem pres republiku protoze budu mit problem dojet kilak do KFC pro zradlo. Takze jedu jen pod podminkou ze mne nekdo vezme a ze se u nej v aute smi kourit nebo mi bude delat zastavky na cigaro.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

darmon píše:asi takhle, ucast sem prislibil rusohovi na icq na puvodni termin tj 10.1 nebo 17.1, v 3.1 je pro mne trosku problem, protoze to musim ukrutne solit na jine akci a pak se mi fakt nebude chtit tahnout autem pres republiku protoze budu mit problem dojet kilak do KFC pro zradlo. Takze jedu jen pod podminkou ze mne nekdo vezme a ze se u nej v aute smi kourit nebo mi bude delat zastavky na cigaro.

a proč by tě někdo z práglu nevzal?...teda aspoň si myslím....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od darmon »

bylo by to prima, nicmene mne se to trosku komplikuje pozitivnim smerem, takze pojedu mozna i svoji pastikou. Zajima mne nasledujici:
Je v ty kulne hospoda nebo se kazdy zasobi vlastnim ? Jestli tam hospoda je, maji TD ?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:bylo by to prima, nicmene mne se to trosku komplikuje pozitivnim smerem, takze pojedu mozna i svoji pastikou. Zajima mne nasledujici:
Je v ty kulne hospoda nebo se kazdy zasobi vlastnim ? Jestli tam hospoda je, maji TD ?

ono te neni zas tak male jak se na fotkach zda....vsak uvidis......btw. co TD? To si myslim asne :D Za nekrestanske prachy by to slo zaridit ;-)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od bpytlik »

TD je tulamorka....Kazdopadne kdyby slo z vlastnich jeste tady mam par lahvi 12yo glenfidichky po 600 8)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Shrek »

Lukas H. píše:Takze dne 3-4.1 se bude konat ve Zline - Brezuvky takova mensi chlastaci a kecaci akce spojena s moznym funem na blizkem letisti. Cena za noc je 250kc a fota chatky tady http://www.rudosh.chytrak.cz/pics/koliba/ Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...

Já bych se s dovolením také zůčastnil. Tedy jestli mě někdo aspoň do toho kufru veme... ;)
Odpovědět