Chata je tak pro max 16 lidi takze je tak jeste 5-7 mist volnejch, ale neni podminka je vsechny obsadit... Takze kdo ma opravdovej zajem jet at sem napise ze jede a tim potvrdi svoji ucast. Hlasky typu je to je skoda zrovna nemam cas nebo jsem tam nebo tam sem nepiste.Ani ze je to moc daleko...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Moravska action
Takze dne 3-4.1 se bude konat ve Zline - Brezuvky takova mensi chlastaci a kecaci akce spojena s moznym funem na blizkem letisti. Cena za noc je 250kc a fota chatky tady http://www.rudosh.chytrak.cz/pics/koliba/ Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
Chata je tak pro max 16 lidi takze je tak jeste 5-7 mist volnejch, ale neni podminka je vsechny obsadit... Takze kdo ma opravdovej zajem jet at sem napise ze jede a tim potvrdi svoji ucast. Hlasky typu je to je skoda zrovna nemam cas nebo jsem tam nebo tam sem nepiste.Ani ze je to moc daleko...
Cas na rozmysleni je do 2.1.
N54 PWR
-
Nikita
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Perfecto :super: :mrk:Lukas H. píše:Takze dne 3-4.1 se bude konat ve Zline - Brezuvky takova mensi chlastaci a kecaci akce spojena s moznym funem na blizkem letisti. Cena za noc je 250kc a fota chatky tady http://www.rudosh.chytrak.cz/pics/koliba/ Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
Chata je tak pro max 16 lidi takze je tak jeste 5-7 mist volnejch, ale neni podminka je vsechny obsadit... Takze kdo ma opravdovej zajem jet at sem napise ze jede a tim potvrdi svoji ucast. Hlasky typu je to je skoda zrovna nemam cas nebo jsem tam nebo tam sem nepiste.Ani ze je to moc daleko...Cas na rozmysleni je do 2.1.
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
asi takhle, ucast sem prislibil rusohovi na icq na puvodni termin tj 10.1 nebo 17.1, v 3.1 je pro mne trosku problem, protoze to musim ukrutne solit na jine akci a pak se mi fakt nebude chtit tahnout autem pres republiku protoze budu mit problem dojet kilak do KFC pro zradlo. Takze jedu jen pod podminkou ze mne nekdo vezme a ze se u nej v aute smi kourit nebo mi bude delat zastavky na cigaro.
a proč by tě někdo z práglu nevzal?...teda aspoň si myslím....darmon píše:asi takhle, ucast sem prislibil rusohovi na icq na puvodni termin tj 10.1 nebo 17.1, v 3.1 je pro mne trosku problem, protoze to musim ukrutne solit na jine akci a pak se mi fakt nebude chtit tahnout autem pres republiku protoze budu mit problem dojet kilak do KFC pro zradlo. Takze jedu jen pod podminkou ze mne nekdo vezme a ze se u nej v aute smi kourit nebo mi bude delat zastavky na cigaro.
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ono te neni zas tak male jak se na fotkach zda....vsak uvidis......btw. co TD? To si myslim asnedarmon píše:bylo by to prima, nicmene mne se to trosku komplikuje pozitivnim smerem, takze pojedu mozna i svoji pastikou. Zajima mne nasledujici:
Je v ty kulne hospoda nebo se kazdy zasobi vlastnim ? Jestli tam hospoda je, maji TD ?
-
Shrek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se s dovolením také zůčastnil. Tedy jestli mě někdo aspoň do toho kufru veme...Lukas H. píše:Takze dne 3-4.1 se bude konat ve Zline - Brezuvky takova mensi chlastaci a kecaci akce spojena s moznym funem na blizkem letisti. Cena za noc je 250kc a fota chatky tady http://www.rudosh.chytrak.cz/pics/koliba/ Zatim ucast prislibili Jfk, Lopolo, Ja, Darmon, Nikita, Jawak,Francis, Rudosh, Rene mozna Pitr a vir2l...
Chata je tak pro max 16 lidi takze je tak jeste 5-7 mist volnejch, ale neni podminka je vsechny obsadit... Takze kdo ma opravdovej zajem jet at sem napise ze jede a tim potvrdi svoji ucast. Hlasky typu je to je skoda zrovna nemam cas nebo jsem tam nebo tam sem nepiste.Ani ze je to moc daleko...Cas na rozmysleni je do 2.1.