Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sraz
Originál zaslal Shrek
Sorry Ondro, jelo ti to pěkně :super:, hrabalo i na trojku, ale ten, kdo "natrhnul gatě" Robertovi :devil2:, jsem byl já s turbokamnama...:cigo2:
Ty ses fakt :devil2: . Mit te pri sjezdu z Jestedu za prdeli byl zazitek. Stejne za moje silenbloky muzes ty! Co ma clovek delat kdzy se na nej riti rvouci pachnouci dymovnice a za volantem lovec vizitek

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Kriznik
:ucta: :ucta: :ucta: 1. ofiko sraz : Křižany...
:prdel2: :prdel2: :prdel2: 1. haha sraz : Dyjakovice...
to co se povedlo usporadat byla opravdu pohodova akce, zadnej spech, leharko ... supr.
doufam, ze videa se podari dobre sestrihat, aby se mohli i ostatni mrknout na to, jak vypada 13 aut v kolone (nejen) po Liberci
jinak co se tyce zde avizovaneho "jedem pomalu..."
5 sestivalcu se caplo a cesta do phy se mistama menila na styl "pod 180 nejdem" a za provozu jako hovado
ale 6ta 4valcova 1,8 se drzela statecnevid Milo?
nasledna (opet do rana ranicka) parba Q3 v 5ti lidech...
P.S: Petra s M5 vezmem do klubu a bude![]()
Co se týče těch videí, tak mám v plánu asi 3 kousky!!!
1) asi 2 minuty prostě ty nejlepší momenty - sprint, drsné přejdíždění, spanilá jízda, dálnice, tunel . . . - na net
2) Rometr a jeho "gumohlt" - na net
3) něco jako dokumentace víkendu - zhruba 30 minut, ale bez hluchých míst a jenom dobré zaběry - samo že na CD
Hudrba něco drsnějšího - u D.aemona se mi zamlouval Merlin Manson (nebo jak se to píše) který hrál zrovna když jsem byl v šíbru - bohužel nemám doma ale do týdne to budu mít!
Navrhujete ještě nějakou jinou variantu?
Když srovnáte moje záběry se Schóvou (nic proti snažila ses a na to že jsi měla kameru po prvné v ruce se tam našli i světlé místa ale zkušenost je zkušenost) alespoň podle hodnocení Paula jsem "prozatím" odvedl dobrou práci!
Prácu (teda PRÁCI) bych videl tak na ten týden - nechci to uspěchat!
ad M5: myslím že jí "čestné místo" v E36 Club patří zaslouženě a nenajde se NIKDO, kdo by byl proti!!!
Jo a dík za super akci a že jste mne vzali, i když "zatím" (snad už ne dlouho) nemám svoji E 36
Originál zaslal ondra_m
HA, to jsem rychlejší než M3?Wow
Jinak kté "spanilé jízdě" divím se, že se nikomu nic nestalo, neb letět po dálnici 200 nárazník na nárazníku, je docela odvaz a já bych do toho fakt nešel![]()
ty vysledky neber nijak presvedcive (jak uz to delas

na pristi sprint bude opticka casomira ... to uz jsme vcera vyresili

mno a k spanile jizde

ale v provozu aby se nic nestalo uz musis jet trosku uplne jinak

a lituju toho ze nemame kazdej pod zrcatkem kameru, protoze zabery z cesty by byly opravdu.... eht gut

Originál zaslal d.aemon
:ucta: Naprosto souhlasím. Když kolem tebe ve škůdce prosviští 10 BáW 180 km/h a rozestaví se na tři pruhy přes dvouproudou dálnici :mhihi: :mhihi:
jo to je presny

spodem, horem, pak se sjedou a udelaji lajnu za 2sec dalsi spodem horem a zaradi se za ty prvni, pak se promichat zleva doprava zprava doleva a zmizet, pochopitelne vsichni na mlhovkach

bomba... vemte si lidi co v nedeli jedou domu

muecheche...
ruloza

-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal ondra_m
Jinak kté "spanilé jízdě" divím se, že se nikomu nic nestalo, neb letět po dálnici 200 nárazník na nárazníku, je docela odvaz a já bych do toho fakt nešel![]()
Vidíš a to je právě rozdíl mezi tebou a náma. Rozjet to na rovný silnici s 3.5l motorem to umí každej, ale řítit se v takový rychlosti ve dvou řadách po třech metr vedle sebe a metr a půl za sebou a pak se rozjet a proházet se a to všechno naprosto bez kolizí a bezpečně, to zas umíme my :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
To víc problémů bylo ve městě, když gumuješ z jedné křižovatky na druhou vzdálenou 20 metrů a nechceš to napasovat do toho před tebou

Takže si konečně pořiď pořádný auto (ten motor si tam klidně dej) a paxe k nám přidej

Mno to je právě rozdíl mezi mnou a vámi, máš pravdu. Já když chci lítat, jako blázen tak si pronajmu okruh a neohrožuju ostatní se slovy "je to bezpečný" - 200km/h není nikdy bezpečný.
Moje "popelnice" to umí i do zatáček, ale já prostě necítím touhu někoho zabít, a proto se snažím jezdit bezpečně i s tou mojí mrchou a nehraju si na frajírka, z toho už jsem vyrostl. Přiznávám, asi ta?kovatím, ale až budete v potoce nebo ve stromě přemejšlet proč se náhle z lesa vynořila srna a proč je všude krev, benzín, olej a tak... bude pozdě, možná si na mě vzpomenete.
Zatím jste měli štěstí.
Jestli chcete zamachrovat, jak to umíte, líp než já, tak si pronajměte okruh a můžem jezdit na čas a uvidíme
:fuckoff:
Moje "popelnice" to umí i do zatáček, ale já prostě necítím touhu někoho zabít, a proto se snažím jezdit bezpečně i s tou mojí mrchou a nehraju si na frajírka, z toho už jsem vyrostl. Přiznávám, asi ta?kovatím, ale až budete v potoce nebo ve stromě přemejšlet proč se náhle z lesa vynořila srna a proč je všude krev, benzín, olej a tak... bude pozdě, možná si na mě vzpomenete.
Zatím jste měli štěstí.
Jestli chcete zamachrovat, jak to umíte, líp než já, tak si pronajměte okruh a můžem jezdit na čas a uvidíme
-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal ondra_m
Mno to je právě rozdíl mezi mnou a vámi, máš pravdu. Já když chci lítat, jako blázen tak si pronajmu okruh a neohrožuju ostatní se slovy "je to bezpečný" - 200km/h není nikdy bezpečný.![]()
Zatím jste měli štěstí.
Hmmm, opravdu nevím, proč s tebou diskutovat :dunno: Přijet na sraz E36 s E30... honit se s 2,5l motorama se svým 3,5l a chlubit se, jak jseš rychlej a silnej... Fakt dobrý.
My hrozně rádi zabíjíme řidiče, zvláš? ty, co nemají E36. Když nesejmu cestou do práce aspoň jednoho chodce, nejsem ve svý kůži.