Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sraz

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Shrek »

Taxem dojel domů, naházel věci do pračky a jsem tu. Někteří ještě možná paří v Křížanech, d.aemon je ještě on the road, Soběslav s přítelkyní taky už snad dorazili...

Sraz se povedl. Velký dík patří Paulovi za dobrou organizaci.:ucta: :D

Jinak překvapení v podobě Petra H. a jeho M5 bylo super a jistě to byla jedna z největších atrakcí. :super:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

naprostej souhlas ... jen me to stalo spojku a pravdepodobne neco utrtznyho na zadku .. praskla pruzina,cep, silenblok nebo neco takovyho .. pri najeti na vetsi nezovnost to udela slusnou ranu. Je to dan za kraveni behem jizdy po Liberi a Jestedu :-)
M5 je fakt bomba!
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Shrek »

Asi jsi vyžvejknul silenblok na zadním ramenu, to je normál - asi byl už starej, 600,- u BMW a je to cca hodina práce, ani nemusíš sundávat kolo. Vyměň rovnou na obou stranách. S tou spojkou, moje kupodivu ještě drží (232000), ale taky mě to určitě čeká.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal LOPOLO
M5 je fakt bomba!

A tos tu káru neřídil!!! :)))
:D :D :D
Petr_1

#5 Příspěvek od Petr_1 »

Chtěl sem dorazit alespoň na sprint,ale..............:cry:
d.aemon
Klubové ID: 1028

#6 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Béďa

A tos tu káru neřídil!!! :)))
:D :D :D

Hi hi, promluvily spálené brzdy :D :D :D
Zdááár všem srazákům. Přijel jsem domů až teď, protože mi v Brně - v Brně!!! došla nafta :D a pak mi po jedné ostřejší otočce (no jo no, Liberec se ještě nevsáknul :D) mi zůstaly svítit všechny pravý blinkry :dunno:
Chlapi, všem moc dík za naprosto super víkend a Paule - :ucta: za organizaci.
d.aemon

#7 Příspěvek od d.aemon »

LOPOLO, ty vole, já tě jednou dostanu :D :D :D :D
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon

Hi hi, promluvily spálené brzdy :D :D :D
Zdááár všem srazákům. Přijel jsem domů až teď, protože mi v Brně - v Brně!!! došla nafta :D a pak mi po jedné ostřejší otočce (no jo no, Liberec se ještě nevsáknul :D) mi zůstaly svítit všechny pravý blinkry :dunno:
Chlapi, všem moc dík za naprosto super víkend a Paule - :ucta: za organizaci.

Myslím že sis to "hi hi" mohl odpustit!!!! Po tom cos tu teď hodil to éteru, že ti došla nafta tak budeš terčem posměšků snad ještě víc než Béďa za ty jeho brzdy (přece za to nemohl, jenom se snažil držet krok (příště ví co NEKUPOVAT!!!!!))

Ale nechapu jak ti mohla dojit nafta? To jsi ještě dělal po Brně "sólo spanilou jízdu"? Vždy? tam ještě měls!!!

Jo a pro všechny, jestli zase Schrek chytne závodní tak budete mít co dělat abyste se za ním na okreskách udrželi :D

Každej kdo na srazu byl musí potvrdit že to bylo bezkonkurenční! A? už jízda v M5 (Hele kdo ještě nejel? . . . Tak dopi pivo a padej!) Nebo spanilá jízda Libercem (na ty vytlemený ksichty snad nikdy nezapomenu) nebo snaha přeměnit 325 (později M3) na off-road - nejlépe X3!!!!

. (tečka)
d.aemon

#9 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Dave

Myslím že sis to "hi hi" mohl odpustit!!!! Po tom cos tu teď hodil to éteru, že ti došla nafta tak budeš terčem posměšků snad ještě víc než Béďa za ty jeho brzdy (přece za to nemohl, jenom se snažil držet krok (příště ví co NEKUPOVAT!!!!!))

Ale nechapu jak ti mohla dojit nafta? To jsi ještě dělal po Brně "sólo spanilou jízdu"? Vždy? tam ještě měls!!!

Jo a pro všechny, jestli zase Schrek chytne závodní tak budete mít co dělat abyste se za ním na okreskách udrželi :D

Každej kdo na srazu byl musí potvrdit že to bylo bezkonkurenční! A? už jízda v M5 (Hele kdo ještě nejel? . . . Tak dopi pivo a padej!) Nebo spanilá jízda Libercem (na ty vytlemený ksichty snad nikdy nezapomenu) nebo snaha přeměnit 325 (později M3) na off-road - nejlépe X3!!!!

. (tečka)

No jo, jenže já pokračoval z Brna ještě do Braníšovic a zpátky a nafta došla v tunelu z dálnice. Rafika tam ještě místo měla, potfora, ale převezla mě. Asi jsem se neměl honit s tím Volvem a Audi. Ale vyhrál jsem :fuckoff: :D Mno a s posledníma dvěma padesátikorunama jsem na benzince ostudu dělat nechtěl. Ale příště ji radši udělám :)

Pokud jde o Shreka - mělo mě napadnout, že domluva "Jasně, pojedem normálně..." bude trvat asi 10km a pak se zvrhne v bezhlavé kličkování mezi protijedoucími auty :eek: - sjezd od Ještědu v sobotu dopad úplně stejně :D :D :D
Ale Tigru za zadkem, co se ztrácela při každým čoudu a dojížděla nás v kolonách jsem vážně nečekal. Doufám, že má zážitek na pár týdnů dopředu. :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal d.aemon
LOPOLO, ty vole, já tě jednou dostanu :D :D :D :D

hehe ... nedam kuzi lacino :D
Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

:ucta: :ucta: :ucta: 1. ofiko sraz : Křižany...

:prdel2: :prdel2: :prdel2: 1. haha sraz : Dyjakovice...

to co se povedlo usporadat byla opravdu pohodova akce, zadnej spech, leharko ... supr.

doufam, ze videa se podari dobre sestrihat, aby se mohli i ostatni mrknout na to, jak vypada 13 aut v kolone (nejen) po Liberci :)

jinak co se tyce zde avizovaneho "jedem pomalu..." :D
5 sestivalcu se caplo a cesta do phy se mistama menila na styl "pod 180 nejdem" a za provozu jako hovado :)
ale 6ta 4valcova 1,8 se drzela statecne :) vid Milo? :)

nasledna (opet do rana ranicka) parba Q3 v 5ti lidech :D ...

P.S: Petra s M5 vezmem do klubu a bude :)
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Klakson »

:ucta: :ucta: :ucta: jo jo sraz neměl obdoby, bylo to fakt super, škoda že jsem s váma nemohl zakalit ještě v sobotu, no nic, díky moc za kvalitní akci Paule. Zatím jsem netankoval tak ani nevím kolik jsem projel a jak jste na tom byly vy? :D :D :D :D :D zase 8l/100 při 180km/hod. ?:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :
Schóva

#13 Příspěvek od Schóva »

Souhlasim s temi vyse. Paule :ucta: :ucta: :ucta: , bylo to fakt SUPER (Liberec,paleni,... a hlavne navsteva a M5 :bomba: ) Snad jen jedna malililinkata vecicka - sprinty,ale rikal jsi,ze uz snad o necem vis. Tak priste uz se snad vejdou dve auta vedle sebe. Stejne bezva vikend :bigok: :bigok: :bigok:
ondra_m
Klubové ID: 572

#14 Příspěvek od ondra_m »

Budou, na stránkách výsledky sprintů ? :-) Já jsem zahlídl, jen první jízdu a to bylo trapný neb bych byl nejrychlejší :-)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Shrek »

d.aemon: Mně ta jízda přišla až na pár výstřelků v pohodě :super: (až na občasné vytváření prostředního předjížděcího pruhu přes různé druhy čar, odbočovacích pruhů apod., přejíždění doleva na horizontech a v zatáčkách, aby jste mohli předjíždět.), přeci jen jsme se Soběslavem dávali pozor, abys mohl taky včas předjet. Mimochodem Soběslav, když se dostal ke konci do vedení (tam, kde jsem brzdil, stávají cajti z trojnožkou), nasadil 140-160, já to držel 120-140. :)

ondra_m: Vyhrál tou poslední jízdou Petr Hampejs, hádej před kým ;) a před :devil:.
ondra_m

#16 Příspěvek od ondra_m »

HA, to jsem rychlejší než M3? :-) Wow

Jinak kté "spanilé jízdě" divím se, že se nikomu nic nestalo, neb letět po dálnici 200 nárazník na nárazníku, je docela odvaz a já bych do toho fakt nešel :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal ondra_m
HA, to jsem rychlejší než M3? :-) Wow

Musim uznat ze ti to jede fakt nadherne :-). Vzdycky sem si pockal jak si to hrabne pri sprintu i na trojku. Skoda jenom ze to zvenku vypada jako popelnice pred vyrazenim a vevnitr jako v holobytu. Kdybys to dal do kupy jeste vizualne, tak by to byla pekna strela. :-)
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Klakson »

:D :D :D :D
ondra_m

#19 Příspěvek od ondra_m »

Já chtěl, to zvenku nějak udělat, ale nějak se mi už nechce, protože, ten výkon od toho auta nikdo nečeká, a kokot pruhy značí, že je to popelnice která drží pohormadě, jen díky těm pruhům :-) Takže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá :)

Mno a vevnitř je to ještě ve stavbě - což bylo vidět :-)

BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kám :-) Mno a stalo se.... :)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal ondra_m
Já chtěl, to zvenku nějak udělat, ale nějak se mi už nechce, protože, ten výkon od toho auta nikdo nečeká, a kokot pruhy značí, že je to popelnice která drží pohormadě, jen díky těm pruhům :-) Takže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá :)

Mno a vevnitř je to ještě ve stavbě - což bylo vidět :-)

BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kám :-) Mno a stalo se.... :)

Sorry Ondro, jelo ti to pěkně :super:, hrabalo i na trojku, ale ten, kdo "natrhnul gatě" Robertovi :devil2:, jsem byl já s turbokamnama... :D :cigo2:
Odpovědět