Sraz se povedl. Velký dík patří Paulovi za dobrou organizaci.:ucta:

Jinak překvapení v podobě Petra H. a jeho M5 bylo super a jistě to byla jedna z největších atrakcí. :super:
Originál zaslal Béďa
A tos tu káru neřídil!!!))
![]()
![]()
![]()
Originál zaslal d.aemon
Hi hi, promluvily spálené brzdy![]()
![]()
![]()
Zdááár všem srazákům. Přijel jsem domů až teď, protože mi v Brně - v Brně!!! došla naftaa pak mi po jedné ostřejší otočce (no jo no, Liberec se ještě nevsáknul
) mi zůstaly svítit všechny pravý blinkry :dunno:
Chlapi, všem moc dík za naprosto super víkend a Paule - :ucta: za organizaci.
Originál zaslal Dave
Myslím že sis to "hi hi" mohl odpustit!!!! Po tom cos tu teď hodil to éteru, že ti došla nafta tak budeš terčem posměšků snad ještě víc než Béďa za ty jeho brzdy (přece za to nemohl, jenom se snažil držet krok (příště ví co NEKUPOVAT!!!!!))
Ale nechapu jak ti mohla dojit nafta? To jsi ještě dělal po Brně "sólo spanilou jízdu"? Vždy? tam ještě měls!!!
Jo a pro všechny, jestli zase Schrek chytne závodní tak budete mít co dělat abyste se za ním na okreskách udrželi![]()
Každej kdo na srazu byl musí potvrdit že to bylo bezkonkurenční! A? už jízda v M5 (Hele kdo ještě nejel? . . . Tak dopi pivo a padej!) Nebo spanilá jízda Libercem (na ty vytlemený ksichty snad nikdy nezapomenu) nebo snaha přeměnit 325 (později M3) na off-road - nejlépe X3!!!!
. (tečka)
Originál zaslal ondra_m
HA, to jsem rychlejší než M3?Wow
Originál zaslal ondra_m
Já chtěl, to zvenku nějak udělat, ale nějak se mi už nechce, protože, ten výkon od toho auta nikdo nečeká, a kokot pruhy značí, že je to popelnice která drží pohormadě, jen díky těm pruhůmTakže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá
Mno a vevnitř je to ještě ve stavbě - což bylo vidět
BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kámMno a stalo se....
![]()