Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

RENOCAR TUNING SHOW jaro 2002

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
DaF

#1 Příspěvek od DaF »

Co Vy na to? Jeste jednou do Brna? Mohlo by bejt i lepsi pocasi... A nasi sprinteri by mohli trochu vic zazarit! :-)
http://renocar.com/akce/tuning-jaro/
Kriznik

#2 Příspěvek od Kriznik »

:D

myslim ze by to Robert uz nerozchodil :)

ale nejsem proti :)
letiste by mohlo bejt cool :D
DaF

#3 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Kriznik

Ale ale! :cigo: Prave ze Robin nesni o nicem jinem, nez ze bude zase drasat svoje BaWo! :-) O nicem jinym se mu nezda! A myslim, ze by to rozchodil uplne na pohodu... Robin je totiz :devil: Tesim se na HK v lete... A myslim si, ze by nebylo od veci zajet se mrknout i na "tohle Brno"...
Kriznik

#4 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal DaF

Ale ale! :cigo: Prave ze Robin nesni o nicem jinem, nez ze bude zase drasat svoje BaWo! :-) O nicem jinym se mu nezda! A myslim, ze by to rozchodil uplne na pohodu... Robin je totiz :devil: Tesim se na HK v lete... A myslim si, ze by nebylo od veci zajet se mrknout i na "tohle Brno"...

ty ses taky peknej :devil: .... :D sam na drahu nejedes, ale ponoukas :)

jo ja bych taky jel

prdel bude, az se Robertova manzelka domakne tyhle adresy a precte par prispevku o Brnu :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik

Hlavně bude kosa, ta samá akce je v létě ještě jednou, myslím že v srpnu. Vy jste teď Křižníku hrozně chytrý, tak jsi se měl přihlásit a ukázat tvejch 281 km/hod :D . Pořád lepší se přihlásit na sprint a zkusit káru, než mrznout na tribuně a potom jenom kritizovat výsledky:p Dal jsi tomu Báwu někdy pořádnej rošt? Nebo aspoň malinkej růštek? Jako já s Lukášem na autodromu?:D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik

ty ses taky peknej :devil: .... :D sam na drahu nejedes, ale ponoukas :)

jo ja bych taky jel

prdel bude, az se Robertova manzelka domakne tyhle adresy a precte par prispevku o Brnu :)

Už jsem jí to zdělil a možná jí ukecám i na nějakou tu "okružní" jízdu Brnem, Mostem nebo Sosnovou:D
Kriznik

#7 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK

Hlavně bude kosa, ta samá akce je v létě ještě jednou, myslím že v srpnu. Vy jste teď Křižníku hrozně chytrý, tak jsi se měl přihlásit a ukázat tvejch 281 km/hod :D . Pořád lepší se přihlásit na sprint a zkusit káru, než mrznout na tribuně a potom jenom kritizovat výsledky:p Dal jsi tomu Báwu někdy pořádnej rošt? Nebo aspoň malinkej růštek? Jako já s Lukášem na autodromu?:D

nekritizuju to by vypadalo jinak :)
poradnej rost ? mno jako ty asi ne :D na nurgburgringu jo, ale to bylo o necem jinym nez brno... Tam nejsou zadny kamikadze shade, daj ti jejich pneu, trat je cista a temer prazdna... jsou tam videt nemecky prachy ...

a na Brnenskym asi tezko 283 :) jak dlouha je rozjezdova draha na letisti slatina?
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK

Už jsem jí to zdělil a možná jí ukecám i na nějakou tu "okružní" jízdu Brnem, Mostem nebo Sosnovou:D

to cucim :)
Sosnovou jsem koukal na video z e30 a prijde mi to tam takovy detsky hristatko :)
ale mohlo by bejt celkem fun :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lukáš »

nelze než souhlasit, víc jak trojku tam nedáš. Jo a o sosnovy si nechte zdát, jelikož se rozhodli udělat tu cenu decentně nepřijatelnou. viz. e30forum
Kriznik

#10 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Lukáš
nelze než souhlasit, víc jak trojku tam nedáš. Jo a o sosnovy si nechte zdát, jelikož se rozhodli udělat tu cenu decentně nepřijatelnou. viz. e30forum

"
Tak jsem dneska chtel zařídit, další sosnovou. Ale, jsou dvě varianty, buď auto 600/hod na auto - a nemusíme tam bejt sami. A nebo exkulsivně což je, ale údajně kvůli nám nastaveno na minimálně 6hodin - t.j. 12000,- Kč

Druhej problém je, že minule údajně došlo k většímu poškození trávy v okolí tratě, takže tentokrát budou více hlídat poškození. 300kč na 1 metr čtvereční trávy. Atd...
"

UFF to jsou paka ... proste ...
no nic no :), tak sosnova nebude :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Ale Brno stálo 300,- na půl hoďky. Takže je to stejný, nééé?:D A trávu budem šetřit...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jo do toho Brna bych taky vyrazil, mohla by to byt sranda...
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lukáš »

jenže sosnová je malinká za ty prachy a trávu sme jim nějak moc nezdevastovali, no a kdyžtak si uděláte brigádu :) :D :) :D :p
Kriznik

#14 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK
Ale Brno stálo 300,- na půl hoďky. Takže je to stejný, nééé?:D A trávu budem šetřit...

brno prece porada jizdy na okruhu i mimo tyhle akce
pri prijezdu tam byla nejaka cedule, ale necet jsem to
ne?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Ale ty ceny za ježdění budou asi jiný, né. Zkus to najít na netu, Křižníku. DÍK:D :gobeer:
B

#16 Příspěvek od B »

A nemáte někdo kontakt na motokárovou dráhu ve Vysokým Mýtě my jsme tam byli jezdit v nějaké akci starších BMW. Byli tam 635, 320 e-21, 1802, 2002ti.... a podobně a bylo to super Obrázek
JFK Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od JFK Čestný člen »

To může bejt prd...,nééé:D :gobeer: :eek: :mad: Uspořádat tam rovnou srazík.
Kriznik

#18 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK
To může bejt prd...,nééé:D :gobeer: :eek: :mad: Uspořádat tam rovnou srazík.

ses nejak rozohruhoval :) ted budes krosit pri kazdy prilezitosti ? :)
pomayba
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pomayba »

Tady není přeci nad čím přemejšlet! Tam povalim až za mnou budou gumy smrdět :-))
Kriznik

#20 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK
Ale ty ceny za ježdění budou asi jiný, né. Zkus to najít na netu, Křižníku. DÍK:D :gobeer:

ceny jsem zatim nenasel ale nasel jsem terminy:

Veřejné jízdy:
duben a září ve středu 18.00 - 19.00
1.5. - 31.8. ve středu 18.00 - 20.00

ceny se asi meni dle sezony, takze jednodussi tam bude zavolat, nebo poverit nejakyho brnaka at to zjisti... :D

hledam dal, zatim jsem nasel ceny na den otevrenych dveri to bylo 100kč za 3 + 1 kolo
Odpovědět