http://renocar.com/akce/tuning-jaro/
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
RENOCAR TUNING SHOW jaro 2002
Originál zaslal Kriznik
myslim ze by to Robert uz nerozchodil
ale nejsem proti
letiste by mohlo bejt cool![]()
Ale ale! :cigo: Prave ze Robin nesni o nicem jinem, nez ze bude zase drasat svoje BaWo!
Originál zaslal DaF
Ale ale! :cigo: Prave ze Robin nesni o nicem jinem, nez ze bude zase drasat svoje BaWo!O nicem jinym se mu nezda! A myslim, ze by to rozchodil uplne na pohodu... Robin je totiz :devil: Tesim se na HK v lete... A myslim si, ze by nebylo od veci zajet se mrknout i na "tohle Brno"...
ty ses taky peknej :devil: ....
jo ja bych taky jel
prdel bude, az se Robertova manzelka domakne tyhle adresy a precte par prispevku o Brnu
Originál zaslal Kriznik
myslim ze by to Robert uz nerozchodil
ale nejsem proti
letiste by mohlo bejt cool![]()
Hlavně bude kosa, ta samá akce je v létě ještě jednou, myslím že v srpnu. Vy jste teď Křižníku hrozně chytrý, tak jsi se měl přihlásit a ukázat tvejch 281 km/hod
Originál zaslal JFK
Hlavně bude kosa, ta samá akce je v létě ještě jednou, myslím že v srpnu. Vy jste teď Křižníku hrozně chytrý, tak jsi se měl přihlásit a ukázat tvejch 281 km/hod. Pořád lepší se přihlásit na sprint a zkusit káru, než mrznout na tribuně a potom jenom kritizovat výsledky:p Dal jsi tomu Báwu někdy pořádnej rošt? Nebo aspoň malinkej růštek? Jako já s Lukášem na autodromu?:D
nekritizuju to by vypadalo jinak
poradnej rost ? mno jako ty asi ne
a na Brnenskym asi tezko 283
Originál zaslal Lukáš
nelze než souhlasit, víc jak trojku tam nedáš. Jo a o sosnovy si nechte zdát, jelikož se rozhodli udělat tu cenu decentně nepřijatelnou. viz. e30forum
"
Tak jsem dneska chtel zařídit, další sosnovou. Ale, jsou dvě varianty, buď auto 600/hod na auto - a nemusíme tam bejt sami. A nebo exkulsivně což je, ale údajně kvůli nám nastaveno na minimálně 6hodin - t.j. 12000,- Kč
Druhej problém je, že minule údajně došlo k většímu poškození trávy v okolí tratě, takže tentokrát budou více hlídat poškození. 300kč na 1 metr čtvereční trávy. Atd...
"
UFF to jsou paka ... proste ...
no nic no
Originál zaslal JFK
Ale ty ceny za ježdění budou asi jiný, né. Zkus to najít na netu, Křižníku. DÍK:D :gobeer:
ceny jsem zatim nenasel ale nasel jsem terminy:
Veřejné jízdy:
duben a září ve středu 18.00 - 19.00
1.5. - 31.8. ve středu 18.00 - 20.00
ceny se asi meni dle sezony, takze jednodussi tam bude zavolat, nebo poverit nejakyho brnaka at to zjisti...
hledam dal, zatim jsem nasel ceny na den otevrenych dveri to bylo 100kč za 3 + 1 kolo