Netěsnosti v sání nebo ve výfuku před lambdou, tím bych asi začal. Pak diagnostika, jestli nebude něco hlásit. A pak nevim. Pro zajímavost, kolik ti to bere? Já jezdil Prahu s E36 320i (bezvanos bezkat ) kolem desíti, v zimě o litr víc. Ale to byl sedan, kabro bude asi o něco těžší.
motor jsem daval tedka do motoru komplet tak vsechny vyfukovy roury snad tesnej, to bych slysel syceni myslim. jinak mam stazenou dilenskou prirucku a budu si hrat s multimetrem :/ jako ted v provozu mi to po praze leze nad 18. nejmin sem tam videl 15... na palici
Kolik jsou tlaky na válcích? Tohle tady nedávno bylo pro M52 jezdící za 16l/100Km meziměsto. Důvodem tlaky pod 10bar.. foukalo to kolem kroužků, hlava.. konec.
no jo diagnostiku mam v dilne v bejvaly skole, ale takova napolu funkcni koncovka kulata :/
jinak s tema tlakama me nestraste. jak se to da jinak poznat? olej je hezky cistej uz jakou dobu. benzin z nej cejtit neni. k tomu blbinci na mereni tlaku se dostanu az tak za tejden...
olej se trochu trati, ale to mi odkapava prez tesneni ventildeklu... vzdycky to zasmrdi jak t skape na svody... jinak ani voda se netlakuje a je krasne cista...
jo z vyfuku zadnej smrad ani mastnota. ted jen bilej dym po ranu jak je zima. jinak i v kose chyta pekne napoprve. odspoda je trochu linejsi ale ve vyssich raketa. ale to sem cetl, ze ty dvoulitry jsou takovy... mám tam taky jeste diferak z 1.8 kterej sem nemenil, to se na tom asi taky podepise
Pokud nemáš ani bílý sliz na víčku od oleje, zkus otevřít víčko expanzky při nastartovaném motoru a trochu přidej (cca 3000 ot.), pokud ti zespoda nepůjdou bublinky zkus rukou zmáčknout spodní chladící hadici (bacha na vrtuli ) a znovu ho prošlápni, neměla by se moc tlakovat, jen trošičku, což dělá pumpa.