Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 320d - 110kW namisto 100kW ??
-
- Klubové ID: 2503
Jelikoz mistni tlacitko hledat je na dve veci a probirat stovky temat opravdu nebudu potrebuji odpoved na muj dotaz
Mam E46 320d 100kW v automatu. Motor KO. Je moznost mit novejsi 110kW motor. Mechanicka cast vymeny me netrapi. Potrebuju vedet, jak je to u E46 s elektrikou. Funguje to jako u E36, kde prohazuju motory jak se mi zachce, zapojim zasuvky a motor mi bezi ???? Nebo je zde nejakej vymrd?
Dekuji komukoli ochotnymu, problematiky znalymu
Mam E46 320d 100kW v automatu. Motor KO. Je moznost mit novejsi 110kW motor. Mechanicka cast vymeny me netrapi. Potrebuju vedet, jak je to u E46 s elektrikou. Funguje to jako u E36, kde prohazuju motory jak se mi zachce, zapojim zasuvky a motor mi bezi ???? Nebo je zde nejakej vymrd?
Dekuji komukoli ochotnymu, problematiky znalymu
Seš si jistej, že i na ostatních typech stačí přehazovat zásuvky? Ta doba, kdy motory byly čistě mechanický a potřebovali jen trošku paliva a elektriky k chodu jsou už dávno pryč.
100kw je rotačka a 110kw je CR, takže k tomu budeš potřebovat minimálně komplet elektriku a to ještě s nejasným výsledkem.
100kw je rotačka a 110kw je CR, takže k tomu budeš potřebovat minimálně komplet elektriku a to ještě s nejasným výsledkem.

-
-
- Klubové ID: 2503
Motorova elektrika (s veskerym rizenim motoru) je na motoru. K elektrice auta se pripoji skrze zasuvky. U E36 muzes dat do 316 M3, zapojis zasuvky a mechanickou cast a jezdis. U E38 jsem kvuli zapojenymu LPG pri vymene motoru ponechaval elektriku v aute a menil pouze motor. Proto se ptam jak je to u novejsich modelu, spise naftovych. U benzinove E46 co vim, plati to co u E36horan píše:Seš si jistej, že i na ostatních typech stačí přehazovat zásuvky? Ta doba, kdy motory byly čistě mechanický a potřebovali jen trošku paliva a elektriky k chodu jsou už dávno pryč.
-