Zdravím všechny!
Řešim dilema s ramenama, začaly mě mlátit čepy tak jsem prohledal pár stránek a krom kompletních ramen jsem objevil i samostatné čepy na přelisování od Meyle Heavy Duty.. nevíte jestli jdou přelisovat do origo ramen? popř váš názor nebo odkaz na nějakou rozumnou sadu. Díík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ramena e46
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ti poví ostatní ale mě bylo řečeno,že čepy z origo ramen přelisovat sice jdou ale prý při pokusu je vyndat praskají ramena a ikdyž neprasknout tak ten čep muže dělat neplechu,navíc bmw to ani jako vyměnitelné neuvádí oproti Meyle,což mi k rozhodnutí stačilo,určitě sou lidé co by do toho šly,ale radši trochu připlatím a je vše nové,bohužel samotná ramena se prodraží nejvíce,ale ber to jako dlouhodobou investici....Silentbloky jsou snadno vyměnitelné a jdou přelisovat určitě.Já se rozhodl na svou e46 pořídit celou sadu od Meyle HD okololo 5-ti tisíc.Nakonec jsem ale pořídil Lemfordery což je udajně asi to nejlepší co se dá sehnat,také ale nejdražší(zatím najeto 80 000 km a vše v pořádku,ale nemít na to 45% slevu,tak se to cenové nevyplatí)...pokud chceš kvalitu a mít to do budoucna vyměnitelné a moc za to "neutratit" doporučil bych asi ty Meyle HD...na aukru je sada za 6litrů.Společně s tím je vhodné vyměnit i tyčky řízení.Polské výrobě se vyhni !!
-
- Kontaktovat uživatele:
Když najdeš člověka co ti to udělá,tak proč to nezkusit....já co jsem se ptal tak po jižních čechách se do toho nikomu nechtělo s tím že to rameno praskne.Ramena bys koupil jen ted u kterých to měnit jde a pak už jen 1x za dva roky 2 čepy za opravdu pár stovek nové...mi nepřijde jako hrozná investice.Sonicspeed píše:dík za názor, objednám meyle, jen to že se dají přelisovat za par korun je hlavní, nechci co pár let zbytečně utrácet za nová ramena
Jsou hliníkový a musí se u nich ubrousit ten jazejček... takže ten čep je pak narvanej v tom měkkým hliníku bez jakýhokoli zajištěníSonicspeed píše:dík za názor, objednám meyle, jen to že se dají přelisovat za par korun je hlavní, nechci co pár let zbytečně utrácet za nová ramena

Leda prej meyle dělá ramena, u kterejch se dají měnit i ty vnitřní, ale to mám jen z doslechu. Tak jako tak, víc než jedenkrát bych je neměnil, není to poctivá litina jak na e36, ale bláto.
-
- Kontaktovat uživatele: