mam problem asi se servo čerpadlem či něčím takovým. BMW e36 316i compact. 97.
Problem nastava kdyz prudceji zatocim kolama (hlavne doleva) v rychlosti tak slysim drnceni - neco jako holici strojek. Pak muzu zabrzdit a tocit volantem a porad stejny zvuk. A po chvilce to prestane a je to ok.
Nevim jestli pomuze vymenit kapalinu v servu.....pripadne jak to vypustit a jak odvzdusnit?
to me dela taky... olej jsem menil, apod... ja mam v prdely servocerpadlo... kdyz to mam mezi ryskama tak me to dela skoro furt pri prudkem zatoceni... tak to mam na max... a bez problemu... me to prolina na hrebenu takze dolivam kazde dva mesice...
Oleje v servu je presne mezi ryskami a ze by byl cerny jak bota?? to se rict neda... spis naopak. Jen me zarazi ze to dela kdyz tocim doleva... doprava ne. To spis vypada jak pise borec ze v prdeli servo cerpadlo
zkus ho dolit na max a uvidis... me to dela taky hlavne na levou stranu. zkus se podivat jestli ti nekde nechcije. jinak zkus vytocit kola uplne a jestli ti to bude skripat tak to bude cerpadlo stejne jak u me.
no nikde mi to nevzlina ani nikde netece....pak kdyz tocim doprava a doleva tak zadny spatny zvuk...jen ten obycejny kdyz dojede do krajni pozice....stejne jak u dedoveho focusa no tedka jeste naplnim novym olejem a provedu testy.... kazdopadne diky za tipy docela me navadeji
Když bys měl špatné čerpadlo mělo by rachotit na obě dvě strany stejně. A nebo potom taky když už je hodně v háji ozve se i při srovnaných kolech a slyšíš ho pořád.
Pokud drnčení slyšíš jen v jedné poleze, můžeš mít taky špatně seřízená táhla řízení a nebo bude ta řídící tyč vyběhaná.
Až zjistíš co je špatně, klidně napiš, mám servo i řídící tyč na prodej.
mam problem asi se servo čerpadlem či něčím takovím
uníká my servo olej na pravou a levou stranu mám nepříjemné zvuky jsem nováček mám e36 316i manuál 91rok děkuji za rady pokud někdo byude mít danou součastku píšte na meil dík moc